Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ιδανικά θα ήθελα να επιστρέψω λέγοντας τις Ειδήσεις»

11:52 - 14/12/2022

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φέτος έβλεπε το GNTM από το σπίτι της και όπως δήλωσε on camera το ευχαριστήθηκε. «Φέτος το έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM από το σπίτι, μια άλλη ιστορία. Δεν έχεις κανένα βάρος, δεν έχεις κανένα άγχος, είσαι κανονικός τηλεθεατής και το ευχαριστιέσαι. Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει και πιστεύω ότι […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ιδανικά θα ήθελα να επιστρέψω λέγοντας τις Ειδήσεις» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Θέλω να πω τις ειδήσεις»

«Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις και να μην καταλάβει κανείς τίποτα;» πρόσθεσε με χιούμορ

Διαβάστε το στο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για τη Βίκυ Καγιά;»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για το GNTM που την φετινή σεζόν απήλαυσε από το σπίτι ενώ παραδέχθηκε πως θα σκεφτόταν μια πρόταση επιστροφής σε αυτό! Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Φέτος το έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM από το σπίτι, μια άλλη ιστορία. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για τη Βίκυ Καγιά;»

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη. Η To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για τη Βίκυ Καγιά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Θέλω να πω τις ειδήσεις"

"Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις και να μην καταλάβει κανείς τίποτα;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»