Οι Χρήστου και Βαζαίος μετέχουν στην 3η ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης

17:42 - 14/12/2022

Ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. πεταλούδα και στα 100μ. μικτή ατομική, είναι οι ελληνικές συμμετοχές στην 3η ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστου και Βαζαίος πέρασαν σε ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος κολύμβησης στη Μελβούρνη

Την πρόκριση στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν οι Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος, κατά την 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Μετά την 5η θέση στα 100μ., ο Χρήστου ξεκίνησε την προσπάθειά του στα 50μ. ύπτιο, όπου πέτυχε την όγδοη επίδοση των προκριματικών με 23.18 και πέρασε ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστου και Βαζαίος πέρασαν σε ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος κολύμβησης στη Μελβούρνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παγκόσμιο 25άρας: Χρήστου και Βαζαίος στα ημιτελικά της Μελβούρνης

Την πρόκριση στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν οι Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος κατά την 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Διαβάστε το στο real.gr

Παγκόσμιο 25άρας: Χρήστου και Βαζαίος στα ημιτελικά της Μελβούρνης

Παγκόσμιο 25άρας: Χρήστου και Βαζαίος στα ημιτελικά της Μελβούρνης 15/12/2022 Την πρόκριση στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν οι Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος κατά την 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Μετά την 5η θέση στα 100μ., ο Χρήστου ξεκίνησε την προσπάθειά του στα 50μ. ύπτιο, όπου πέτυχε την 8η επίδοση των προκριματικών με 23.18 και πέρασε στους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 11:00 το πρωί. Ταχύτεροι όλων ήταν ο Πολωνός Κάσπερ Στοκόβσκι με 22.78 (ρεκόρ αγώνων) και ο Αυστραλός Αϊζακ Αλαν Κούπερ με 22.79 (ρεκόρ Ωκεανίας). Ο Βαζαίος συμμετείχε σε δύο κούρσες μέσα σε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»