«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου – «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»

18:54 - 14/12/2022

Ο κύριος Γιώργος Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει να κρατήσει ζωντανή την ποντιακή διάλεκτο κι έχει ανεβάσει στα κανάλι του στο YouTube […] The post «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου – «Γιατί μου το κάνετε αυτό;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έβαλε τα κλάματα on air: Γιατί μου το κάνετε αυτό;

Μια ποντιακή λέξη έφερε αναμνήσεις στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να συγκινηθείΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Έσπασε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»

Ο κύριος Γιώργος Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει να κρατήσει ζωντανή την ποντιακή διάλεκτο κι έχει ανεβάσει στα κανάλι του στο YouTube παραμύθια, όπου από κάτω υπάρχει η μετάφραση. Στην εκπομπή Στούντιο 4 προβλήθηκε το σχετικό βίντεο από τα Τρία Γουρουνάκια, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να δακρύζει από τη συγκίνηση.Ο κύριος Γιώργος Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει να κρατήσει ζωντανή την ποντιακή διάλεκτο κι έχει ανεβάσει στα κανάλι του στο YouTube παραμύθια, όπου από κάτω υπάρχει η μετάφραση. Στην εκπομπή Στούντιο 4 προβλήθηκε το σχετικό βίντεο από τα Τρία Γουρουνάκια, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να δακρύζει από τη συγκίνηση.«Γιατί μου το κάνετε αυτό εμένα;» είπε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ – «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ- Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Στούντιο 4, με αφορμή To άρθρο «Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ – «Γιατί μου το κάνετε αυτό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λύγισε η Ζαμπέτογλου: «Γιατί μου το κάνετε αυτό εμένα;»

Στούντιο 4: Άλλη μια φορά που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συγκινήθηκε…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο