Τουρκία: «Η καταδίκη μου σε φυλάκιση είναι μια τιμωρία για την επιτυχία μου» δηλώνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης

16:12 - 15/12/2022

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η καταδίκη μου είναι μια τιμωρία για την επιτυχία μου»: Ιμάμογλου κατά Ερντογάν

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι η καταδίκη σε φυλάκιση που του επιβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει των εκλογών της ερχόμενης χρονιάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τουρκία: Η καταδίκη του είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, δηλώνει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι η καταδίκη σε φυλάκιση που του επιβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι