Τουρκία: «Η καταδίκη μου σε φυλάκιση είναι μια τιμωρία για την επιτυχία μου» δηλώνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης
16:12 - 15/12/2022
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η καταδίκη μου είναι μια τιμωρία για την επιτυχία μου»: Ιμάμογλου κατά Ερντογάν
Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι η καταδίκη σε φυλάκιση που του επιβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει των εκλογών της ερχόμενης χρονιάς.
Διαβάστε το στο thebest.grΤουρκία: Η καταδίκη του είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, δηλώνει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου
Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι η καταδίκη σε φυλάκιση που του επιβλήθηκε αυτήν την εβδομάδα είναι μια τιμωρία για την επιτυχία του, καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσουν διαδήλωση σε υποστήριξή του και σε αμφισβήτηση του [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr