Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία»
01:46 - 16/12/2022
Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω […]
The post Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Σπάει κάθε ταμπού! Φίλησε on air τον Θεοχάρη Ιωαννίδη κόντρα σε όλα τα στερεότυπα
Η αντίδραση του παρουσιαστή
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα on air – «Φιλάς ωραία»
«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;»
Διαβάστε το στο in.grΑντίνοος Αλμπάνης: Είπε στον κόσμο να φιλιέται και το έκανε πράξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη – «Φιλάς ωραία»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε την Πέμπτη (15/12) καλεσμένος στην εκπομπή Night out του Θεοχάρη Ιωαννίδη και αναφέρθηκε στην σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα. Ακόμη, είπε τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο και τους ένωσε η αγάπη τους για τη δουλειά. «Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντίνοος Αλμπάνης: Το φιλί στο στόμα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη on camera
Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Maestro» και μίλησε για όλα. «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία»
Στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και συζήτησαν και για το γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα.Στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και συζήτησαν και για το γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα.«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – «Φιλάς ωραία»
«Δε θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;»
Διαβάστε το στο news.grΑντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out – “Φιλάς πολύ ωραία”
O Aντίνοος Αλμπάνης μίλησε για όλα ως καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out και μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να φιλιέται, κάτι που έκανε πράξη και ο ίδιος αφήνοντας ένα φιλί στα χείλη του παρουσιαστή. “Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out – “Φιλάς πολύ ωραία” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night out που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στη σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα. Σε άλλο σημείο μίλησε για το φλερτ, […]
Διαβάστε το στο dete.grΑντίνοος Αλμπάνης – Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αντάλλαξαν φιλί στο στόμα – «Φιλάς ωραία»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night out που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στη σειρά Maestro που πρωταγωνιστεί αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα. Σε άλλο σημείο μίλησε για το φλερτ, […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης – Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αντάλλαξαν φιλί στο στόμα – «Φιλάς ωραία» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΑντίνοος Αλμπάνης: Φιλά στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στέλνει μήνυμα
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Νight Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή μετά το φινάλε της σειράς Μaestro. Σε ένα σημείο της κουβέντας ο οικοδεσπότης τον ρώτησε για τον τρόπο με το οποίο εκφράζει πάντα ανοιχτά τη γνώμη του. «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: Φιλά στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στέλνει μήνυμα appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr