Δεν αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Κριστιάνο Ρονάλντο

10:08 - 16/12/2022

Μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με το οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro το 2016 και στη συνέχεια του Nations League.  The post Δεν αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Κριστιάνο Ρονάλντο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεκαέξι διεθνείς αποχαιρέτησαν τον Φερνάντο Σάντος, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εθνική Πορτογαλίας, όμως ανάμεσά τους δεν βρίσκεται το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με το οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro το 2016 και […] The post Δεν αποχαιρέτησε τον Σάντος ο Κριστιάνο Ρονάλντο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αποχαιρετισμοί στον Φερνάντο Σάντος χωρίς Κριστιάνο (pics)

Πορτογάλοι διεθνείς αποχαιρέτησαν τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… είπε ούτε λέξη. Σύμφωνα με όσα γράφει η πορτογαλική εφημερίδα Record, 16 από τους διεθνείς έγραψαν μηνύματα αποχαιρετισμού με το που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Σάντος. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι […] The post Αποχαιρετισμοί στον Φερνάντο Σάντος χωρίς Κριστιάνο (pics) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι

Ναύαρχος Βότσης: Διπλό στα Λαγυνά και παραμονή στη National League 2!

Νάπολι: Περιμένει στη… γωνία για Πιόλι

Λος Άντζελες FC, η νέα ομάδα του Ολιβιέ Ζιρού

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91: Έκλεψε το πλεονέκτημα

Πινέδα: “Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς με τον Άρη, στο πρώτο μέρος δεν τα πήγαμε καλά”