Η Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά»
14:06 - 16/12/2022
Για τα οικογενειακά τραπέζια, με αφορμή την εορταστική περίοδο, συζητούσαν στην εκπομπή «Ελένη» την Παρασκευή, όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε […]
The post Η Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά»
«20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα πούμε όλο αυτό το τσούρμο "χρόνια πολλά"» είπε η παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Μου ήρθε μαχαιριά στην καρδιά…»
Στην Άνδρο γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο Άγγελος Λάτσιος, γεγονός το οποίο σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στην Άνδρο. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜενεγάκη: Η ανακοίνωση του Άγγελου που ήταν «μαχαιριά» στην καρδιά της
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τι της ανακοίνωσε ο Άγγελος Λάτσιος λίγο πριν συμπληρώσει τα είκοσί του χρόνια και ήταν μαχαιριά στην καρδιά της!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΕλένη Μενεγάκη: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά»
Η παρουσιάστρια για τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και την απόφασή του φέτος να γιορτάσει με τους φίλους του τα γενέθλιά
Διαβάστε το στο news.gr