Η Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά»

14:06 - 16/12/2022

Για τα οικογενειακά τραπέζια, με αφορμή την εορταστική περίοδο, συζητούσαν στην εκπομπή «Ελένη» την Παρασκευή, όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε […] The post Η Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά»

«20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα πούμε όλο αυτό το τσούρμο "χρόνια πολλά"» είπε η παρουσιάστρια - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Μου ήρθε μαχαιριά στην καρδιά…»

Στην Άνδρο γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο Άγγελος Λάτσιος, γεγονός το οποίο σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στην Άνδρο. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του Άγγελου που ήταν «μαχαιριά» στην καρδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τι της ανακοίνωσε ο Άγγελος Λάτσιος λίγο πριν συμπληρώσει τα είκοσί του χρόνια και ήταν μαχαιριά στην καρδιά της!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά»

Η παρουσιάστρια για τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και την απόφασή του φέτος να γιορτάσει με τους φίλους του τα γενέθλιά

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο