Financial Times: Πώς οι τεχνοκράτες προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Πούτιν τις συνέπειες του πολέμου

20:24 - 16/12/2022

Ο πρόεδρος της ρωσικής τράπεζας Sberbank Γκέρμαν Γκρεφ (της μεγαλύτερη ρωσικής τράπεζας) και η διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας Ελβίρα Ναμπιούλινα περίπου ένα μήνα πριν την ευρείας κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία, προσπάθησαν να μεταφέρουν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν την εκτίμηση τους για το ότι η επίθεση μπορεί να έχει «καταστροφικές συνέπειες» για την […] Το άρθρο Financial Times: Πώς οι τεχνοκράτες προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Πούτιν τις συνέπειες του πολέμου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Financial Times: Τραπεζίτες στη Ρωσία προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία

Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα των Financial Times σχετικά με τις πιέσεις που δέχτηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από τραπεζίτες προκειμένου να μην κηρύξει τον πόλεμο στην Ουκρανία.   Ο πρόεδρος της ρωσικής τράπεζας Sberbank Γκέρμαν Γκρεφ (της μεγαλύτερη ρωσικής τράπεζας) και η διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας Ελβίρα Ναμπιούλινα περίπου ένα μήνα πριν την ευρείας κλίμακας ... Περισσότερα To άρθρο Financial Times: Τραπεζίτες στη Ρωσία προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Financial Times: Ρώσοι τραπεζίτες προσπάθησαν να αποτρέψουν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Αντίθετοι με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία φέρεται να ήταν κορυφαίοι Ρώσοι τραπεζίτες.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]