Μουντιάλ 2022 – Ντεσάν: Ξέρω ότι ακόμη και κάποιοι Γάλλοι θέλουν να κερδίσει η Αργεντινή

14:10 - 17/12/2022

Μπορεί η Γαλλία να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα πριν τον μεγάλο τελικό με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, όμως ο Ντιντιέ Ντεσάν εμφανίζεται έτοιμος να διαχειριστεί τις δυσκολίες. «Προσπαθούμε να ελέγξουμε τις διαφορετικές καταστάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν όσοι επηρεάζονται και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που μας περιμένει», είπε ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. Όπως τόνισε το κλειδί είναι η σωστή προσαρμογή και υπογράμμισε: «έχουμε ξεπεράσει ακατόρθωτα πράγματα, με αρκετούς τραυματισμούς κι έχουμε προχωρήσει. Τώρα είμαστε στον τελικό. Είμαστε έτοιμοι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο συνάδελφός μου Λιον

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022, Ντεσάν: «Ξέρω ότι ακόμη και κάποιοι Γάλλοι θέλουν να κερδίσει η Αργεντινή»

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον μεγάλο τελικό με την Αργεντινή, ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας, την τελευταία «μάχη» των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Διαβάστε το στο

Μουντιάλ 2022 - Ντεσάν: «Ξέρω ότι ακόμη και κάποιοι Γάλλοι θέλουν να κερδίσει η Αργεντινή»

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας, την τελευταία «μάχη» των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Διαβάστε το στο

Μουντιάλ 2022: Ντεσάν: «Ίσως υπάρχουν και Γάλλοι που θέλουν να το πάρει ο Μέσι»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ που η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

«Ξέρω ότι κάποιοι Γάλλοι θέλουν να το πάρει η Αργεντινή!»

Για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα και… Γάλλοι που υποστηρίζουν την Αργεντινή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.   «Προσπαθούμε να ελέγξουμε τις διαφορετικές καταστάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν όσοι […] The post «Ξέρω ότι κάποιοι Γάλλοι θέλουν να το πάρει η Αργεντινή!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας