Ζελένσκι: «Αν ο Πούτιν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, να έρθει να το λύσουμε από κοντά σαν άντρες»

20:40 - 17/12/2022

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια «φυσική μονομαχία» με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξής του.  The post Ζελένσκι: «Αν ο Πούτιν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, να έρθει να το λύσουμε από κοντά σαν άντρες» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πρόβλημα μαζί μου, να το λύσουμε από κοντά»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει ότι είναι έτοιμος «να τα πει από κοντά» με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, εφόσον ο πρόεδρος της Ρωσίας «έχει κάτι προσωπικό μαζί του», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. Έτοιμος για «φυσική μονομαχία» με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης που έδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πρόβλημα μαζί μου, να το λύσουμε από κοντά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά