J2US: Η παρατήρηση του Νίκου Κοκλώνη – «Γιατί το κάνετε αυτό; Σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες»
20:48 - 17/12/2022
Ο Νίκος Κοκλώνης, αμέσως μετά την εμφάνιση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο stage
To άρθρο J2US: Η παρατήρηση του Νίκου Κοκλώνη – «Γιατί το κάνετε αυτό; Σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Σας παρακαλώ, σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες εδώ τηλεμαραθώνιο»
Aμέσως μετά την εμφάνιση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο stage του «J2US»,ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τους συνεργάτες του να κρύψουν την οθόνη, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους κριτές και του αποσπά την προσοχή. «Έχω ένα πρόβλημα με το κοντρόλ, έχω ένα μόνιτορ πίσω το οποίο ή δεν παίζει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grJ2US: Έξαλλος ο Κοκλώνης! «Γιατί το κάνετε αυτό; Σεβαστείτε ότι κάνουμε εκπομπή 6 ώρες»
Ο Νίκος Κοκλώνης, αμέσως μετά την εμφάνιση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο stage του J2US, ζήτησε από τους συνεργάτες του να κρύψουν την οθόνη, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους κριτές και του αποσπά την προσοχή.Ο Νίκος Κοκλώνης, αμέσως μετά την εμφάνιση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στο stage του J2US, ζήτησε από τους συνεργάτες του να κρύψουν την οθόνη, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους κριτές και του αποσπά την προσοχή.«Έχω ένα πρόβλημα με το κοντρόλ, έχω ένα μόνιτορ πίσω το οποίο ή δεν παίζει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr