Βόλος: «Φέρε μου την καραμπίνα να τόν σκοτώσω τον…», φώναζε έξαλλος ο πατέρας για συμμαθητή του γιου του

09:26 - 18/12/2022

Στο απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 15/12 στον Αλμυρό, στον Βόλο, με πρωταγωνιστή πατέρα μαθητή Γυμνασίου που φέρεται πως απείλησε με καραμπίνα τους συμμαθητές του παιδιού του, αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Alpha.Στο απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 15/12 στον Αλμυρό, στον Βόλο, με πρωταγωνιστή πατέρα μαθητή Γυμνασίου που φέρεται πως απείλησε με καραμπίνα τους συμμαθητές του παιδιού του, αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Alpha.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως τώρα, τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο όταν οι γονείς του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: «Φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον ...» φώναζε η μητέρα του μαθητή στον Αλμυρό

Παρά τις καταγγελίες, δεν βρέθηκε όπλο στις έρευνες της Αστυνομίας - «Ο μικρός γιος μου είδε το όπλο, ο μεγάλος όχι» λέει η γυναίκα που έκανε την καταγγελία σε βάρος των γονέων - Τι είπαν οι μαθητές στους αστυνομικούς

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας