Ξέσπασε σε κλάματα ο Σκαλόνι με τον γιο του αγκαλιά: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου, ελπίζω να με βλέπει»

07:54 - 19/12/2022

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά, λύγισε στις δηλώσεις του.Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά, λύγισε στις δηλώσεις του.«Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι το αφιερώνουν στην οικογένειά τους. Εγώ το αφιερώνω το αφιερώνω στον πατέρα μου και ελπίζω να με βλέπει, όπως και στη μητέρα μου. Αυτοί οι δύο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε ο Σκαλόνι: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου, ελπίζω να με βλέπει»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ξέσπασε σε κλάματα μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής.

Διαβάστε το στο

Λύγισε ο Σκαλόνι: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου, ελπίζω να με βλέπει»

Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια η Αργεντινή επέστρεψε στο Εβερεστ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να προσθέτει και αυτός το λιθαράκι του στη μεγάλη επιτυχία. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού, ο νεαρός τεχνικός ξέσπασε σε κλάματα, αφιερώνοντας την κατάκτηση του Μουντιάλ στους γονείς του. Ανατριχίλα! Σήκωσαν τον Μέσι στα […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας