Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην Μαρία Σολωμού: «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο»
08:52 - 19/12/2022
Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε έξω […]
The post Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην Μαρία Σολωμού: «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπανώτας: Απάντησε στη Μαρία Σολωμού – «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο»
Τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε η Μαρία Σολωμού η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark το βράδυ της Κυριακής (18/12). «Τι να πω γι’ αυτή την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Δημήτρης Παπανώτας. Πες μου ένα λόγο που μπορεί ένας άνθρωπος να σε αντιπαθεί βαθύτατα, ο οποίος δεν συνδέεται μαζί σου με κανένα τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα έπρεπε να πάει κάπου; Μια φορά έχω πάει καλεσμένη γιατί γνωρίζω χρόνια τη Σταματίνα και νομίζω με προσπέρασε έτσι ή φρόντισε να λείπει εκείνη την ώρα που ήταν η συνέντευξή μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιο δικό του λόγο, ας το λύσει. Υπάρχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr