Εύη Βατίδου: «Εγώ φρούτα γνωρίζω ότι πουλάνε στη λαϊκή, πουλάνε και ρούχα;»
09:26 - 19/12/2022
Για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα πως δεν γνωρίζει αν έχει ρούχα η λαϊκή, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Εύη Βατίδου. […]
The post Εύη Βατίδου: «Εγώ φρούτα γνωρίζω ότι πουλάνε στη λαϊκή, πουλάνε και ρούχα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου: «Εγώ φρούτα γνωρίζω ότι πουλάνε στη λαϊκή, πουλάνε και ρούχα;»
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν σε έξοδό της οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι ρεπόρτερ την ρώτησαν για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα πως δεν γνωρίζει αν έχει ρούχα η λαϊκή. «Δεν το ήξερα, δεν πολυπηγαίνω. Εγώ φρούτα γνωρίζω ότι πουλάνε, πουλάνε και ρούχα; Γιατί σας κάνει εντύπωση. Με ρώτησε συγκεκριμένα για αθλητική ενδυμασία, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕύη Βατίδου: Το μόνο που δεν μπορώ στη λαϊκή είναι το parking – Πουλάνε και ρούχα;
Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ότι δεν γνωρίζει αν έχει ρούχα η λαϊκή και έγιναν viral, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Εύη Βατίδου. Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ότι δεν γνωρίζει αν έχει ρούχα η λαϊκή και έγιναν viral, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Εύη Βατίδου. «Δεν το ήξερα, δεν πολυπηγαίνω. Εγώ φρούτα γνωρίζω ότι πουλάνε, πουλάνε και ρούχα; Γιατί σας κάνει εντύπωση; Με ρώτησε συγκεκριμένα για αθλητική ενδυμασία, δεν με ρώτησε για ρούχα, γι’ αυτό κι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr