Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: Ψυχολόγο άλλος χρειάζεται, βαριέμαι ειλικρινά
09:28 - 19/12/2022
Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day.Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day.Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο After Dark: «Τι να πω γι’ αυτή την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Δημήτρης Παπανώτας. Πες μου ένα λόγο που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: «Να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της, που βαριέμαι ειλικρινά»
Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν η Μαρία Σολωμού και άναψε φωτιές με τις δξηλ΄βεις της. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα με καθόλου κολακευτικά λόγια. Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο After Dark: «Τι να πω γι’ αυτή την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο […]
The post Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: «Να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της, που βαριέμαι ειλικρινά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr