Κατερίνα Καινούργιου: Το όνειρό της με τον Μέσι – «Του έλεγα είσαι παντρεμένος»

12:18 - 19/12/2022

Με αφορμή το όνειρο που αποκάλυψε πως είχε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Το όνειρό της με τον Μέσι – «Του έλεγα είσαι παντρεμένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου: Είδε στον ύπνο της τον Μέσι - «Με ήθελε πάρα πολύ»

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε στον ύπνο της ότι τα είχε με τον Μέσι - Είχε χωρίσει κρυφά την Αντονέλα για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: "Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ"

Με αφορμή το όνειρο που αποκάλυψε πως είχε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της και το δικό της όνειρο που είχε άρωμα… Μουντιάλ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πολύ»

Επηρεασμένη από τον θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είδε στον To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πολύ»

«Είχε έρθει στην Ελλάδα και νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια» ανέφερε η παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καινούργιου επηρεασμένη από τον θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ, αποκάλυψε ότι είδε στον ύπνο της τον θρυλικό ποδοσφαιριστή, του οποίου το ταλέντο χαίρει αποθέωσης. Η κουβέντα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ξεκίνησε με αφορμή το όνειρο […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πολύ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα έχω με τον Μέσι και ήρθε για μένα στην Ελλάδα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα "δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος" και μου λέει "έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω"».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Το όνειρό της με τον Μέσι – «Του έλεγα είσαι παντρεμένος»

Κατερίνα Καινούργιου: Το όνειρό της με τον Μέσι – «Του έλεγα είσαι παντρεμένος» 19/12/2022 Με αφορμή το όνειρο που αποκάλυψε πως είχε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της και το δικό της όνειρο που είχε άρωμα… Μουντιάλ. «Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα «δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος» και μου λέει «έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω». Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ"

"Μιλούσε τέλεια ελληνικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Περιγράφει το ερωτικό όνειρό της με τον Μέσι

Ένα ερωτικό όνειρο με τον Λιονέλ Μέσι είδε το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου σαφώς επηρεασμένη από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα, το περιέγραψε με κάθε λεπτομέρειες. «Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Περιγράφει το ερωτικό όνειρό της με τον Μέσι appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο