Ζεστό κρασί
12:58 - 19/12/2022
Υλικά 1 μπουκάλι (750 ml) κόκκινο ξηρό κρασί 1/4 φλ. τσαγιού κονιάκ (ή λικέρ πορτοκάλι) 1 πορτοκάλι, κομμένο σε ροδέλες 8 ολόκληρα γαρύφαλλα 2 ξυλάκια κανέλας 2 αστεροειδείς γλυκάνισους 2 έως 4 κ. σ. ζάχαρη, μέλι ή σιρόπι σφενδάμου ανάλογα με τη γεύση (ή το γλυκαντικό της αρεσκείας σας) Προαιρετικές γαρνιτούρες: φέτες εσπεριδοειδών (πορτοκάλι, λεμόνι ή/και λάιμ), επιπλέον ξυλάκια κανέλας, επιπλέον γλυκάνισος Εκτέλεση Προσθέστε το κρασί, το κονιάκ, τις φέτες πορτοκαλιού, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, τον αστεροειδή γλυκάνισο και 2 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ανακατέψτε. Μαγειρέψτε το ζεστό κρασί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι ίσα- ίσα να σιγοβράσει. (Απο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr