Ταύρος: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας μετά τη λιποθυμία του 16χρονου πυγμάχου

17:04 - 19/12/2022

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου η Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 16χρονος πρωταθλητής της Πυγμαχίας, μετά την χειρουργική επέμβαση για αιμάτωμα από χτύπημα στο κεφάλι λόγω λιποθυμικού επεισοδίου. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια προπόνησης όταν ο 16χρονος αθλητής ένοιωσε μια αδιαθεσία και εν συνεχεία λιποθύμησε με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως οδηγήθηκε […] Το άρθρο Μήνυση κατά παντός υπευθύνου η Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας μετά τη λιποθυμία του 16χρονου

Νομικά θα κινηθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του 16χρονου Έλληνα πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Νομικά θα κινηθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του 16χρονου Έλληνα πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη η εγκατάσταση των 388 έξυπνων καμερών της Περιφέρειας Αττικής, δείτε φωτογραφίες

Ρομπ και Μισέλ Ράινερ: Θα μπορούσαν να έχουν σώσει τον γιο τους από τον εθισμό;

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και στη μέση ο Γερεμέγεφ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τα χαμένα βίντεο της τραγωδίας στα Τέμπη - Στο εδώλιο τρία άτομα

Προκλητικός ο Παππάς για το ξύλο σε δημοσιογράφο: Σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν έχει κάποιο σημάδι, είπα «κοίταξε πώς είμαι εγώ και πώς είναι αυτός»

Ελένη Χατζίδου: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν βρήκα τη δύναμη να τον καταγγείλω