#Πυγμαχία

Πυγμαχία: Με μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσης (photo)

pressaris.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο πυγμαχικών συναντήσεων που διοργάνωσε το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης, το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα πυγμαχίας “Μιχαήλ Μπογδάνος” του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: Συγκεκριμένα συμμετείχαν 170 αθλητές από 21 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Στις πυγμαχικές συναντήσεις έλαβαν μέρος πυγμάχοι όλων των ηλικιακών κατηγοριών και […] The post Πυγμαχία: Με μεγάλη επιτυχία για τον Άρη ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσης (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:10 24/04/2024

Η ΕΟΕ δίνει 150.000 ευρώ σε 33 αθλητές και αθλήτριες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

agrinionews.gr
H Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην τελευταία συνεδρίαση της αποδέχθηκε την πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ και θα επιχορηγήσει με 149.774 ευρώ αθλητές και αθλήτριες για Ολυμπιακή Προετοιμασία, ύστερα από αιτήματα των Ομοσπονδιών τους. Στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα δοθούν 30.000 ευρώ για αγορά σκαφών και εξοπλισμού για τους ιστιοπλόους Ιορδάνη Πασχαλίδη – Μελίνα Γκαρή (NACRA 17), Λεωνίδα Τσορτανίδη (iQFOiL) , Δήμητρα Ποντίφιξ (iQFOiL), Κάμερον Μαραμενίδη (Formula Kite), Aριάδνη Σπανάκη – Οδυσσέα Σπανάκη (470 Mixed), Eρμιόνη Γκίκα (ILCA 6), Δημήτρη Παπαδημητρίου (ILCA 7) . Στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία 27.000 ευρώ στους Νίκο Ηλιόπου
16:46 21/02/2024

Αγρίνιο: Διακρίσεις μαθητών 2ου ΕΠΑΛ στην πυγμαχία

sinidisi.gr
Η  Διευθύντρια  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια της Γ΄τάξης  Ζαρκαλή Αναστασία  που στέφθηκε Χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Πυγμαχία  μετά από 2 δυνατές νίκες στα 66 κιλά Νεανίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  Εφήβων – Νεανίδων, Νέων ανδρών - νέων γυναικών που φιλοξενήθηκε  στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, από τις 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2024....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αγρίνιο: Διακρίσεις μαθητών 2ου ΕΠΑΛ στην πυγμαχία
09:09 13/02/2024

Πυγμαχία: Πρόκριση του Π. Κωνσταντινούδη στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

pressaris.gr
Οι επιτυχίες για την ελληνική πυγμαχία και τους αθλητές του Άρη συνεχίζονται! Ο πυγμάχος του Άρη, Πέτρος Κωνσταντινούδης, επικράτησε του πρωταθλητή Ρωσίας Magomedov Iman με διακοπή από τον διαιτητή στον δεύτερο γύρο και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» καλύτερους της κατηγορίας των 48 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων, που […] The post Πυγμαχία: Πρόκριση του Π. Κωνσταντινούδη στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος appeared first on pressaris.gr.
15:09 28/11/2023

Πυγμαχία: Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Κ22, με δύο μετάλλια επιστρέφει η Εθνική

Gazzetta
Η αγωνιστική «αυλαία» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας U22, που διεξήχθη στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου, «έπεσε» με την Εθνική ομάδα πυγμαχίας να επιστρέφει ξανά με μετάλλια από μία μεγάλη διοργάνωση.
12:00 21/11/2023

Πυγμαχία: Οι “γροθιές” του Άρη στη Σερβία για το διεθνές διασυλλογικό

pressaris.gr
Αναχωρούν σήμερα (Παρασκευή 03/11) οι πυγμάχοι του Άρη για την πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας , όπου θα λάβουν μέρος σε διεθνές διασυλλογικό τουρνουά πυγμαχίας το οποίο διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος Patriot, στις 4 και 5 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του συλλόγου: “Η αποστολή αποτελείται από 6 πυγμάχους των κατηγοριών παμπαίδων, παίδων και […] The post Πυγμαχία: Οι “γροθιές” του Άρη στη Σερβία για το διεθνές διασυλλογικό appeared first on pressaris.gr.
11:09 03/11/2023

Ανέκδοτο: Η πυγμαχία, τα φλέγοντα ζητήματα και η πεθερά. Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Δύο άντρες έχουν βγει για ποτό και αναπτύσσουν τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους απανταχού άντρες του κόσμου όπως για παράδειγμα οι γυναίκες, το ποδόσφαιρο, τα αυτοκίνητα, και κάπου η συζήτηση πάει στο τι έκαναν χθες το βράδυ. Άσε λέει ο ένας στον άλλον πήγα χθες με τη γυναίκα μου σε έναν αγώνα Πυγμαχίας και […] The post Ανέκδοτο: Η πυγμαχία, τα φλέγοντα ζητήματα και η πεθερά. Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
02:58 21/10/2023

Το ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Υποστηρικτής Υγείας στο 1ο Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας

onsports.gr
Με μεγάλη χαρά και τιμή το ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ συμμετείχε ως…
18:17 18/09/2023

Βρούτσης: Εξήγγειλε την αγορά ενός υπερσύγχρονου ριγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών για τις ανάγκες προπόνησης των Εθνικών ομάδων πυγμαχίας

matrix24.gr
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας για το διεθνές τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος». Ο κ. Βρούτσης ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα των Ομοσπονδιακών προπονητών, εξήγγειλε την αγορά ενός υπερσύγχρονου ριγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών για τις [...]
21:46 29/08/2023

Τους άφησε όλους άφωνους! Ο Ουκρανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Oleksandr Usyk σήκωσε σημαία «Ορθοδοξία ή Θάνατος»

vimaorthodoxias.gr
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΖΩΗ: Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες (25 Αυγούστου) η επίσημη ζύγιση για την αναμέτρηση παγκόσμιων τίτλων στα βαριά κιλά της πυγμαχίας ανάμεσα στους Oleksandr Usyk και Daniel Dubois. Αυτό όμως που ξεχώρισε είναι πως ο Ουκρανός Παγκόσμιος Πρωταθλήτής  ανέβηκε στο πόντιουμ της ζύγισης σηκώντας στα ελληνικά την σημαία «Ορθοδοξία ή Θάνατος» από την […]
14:09 27/08/2023

27 Aυγούστου: Διεθνής Ημέρα Πυγμαχίας

thecaller.gr
Στις 27 Αυγούστου, οι λάτρεις του μποξ γιορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Πυγμαχίας, που καθιερώθηκε μόλις το 2018 με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (AIBA).Στις 27 Αυγούστου, οι λάτρεις του μποξ γιορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Πυγμαχίας, που καθιερώθηκε μόλις το 2018 με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (AIBA).Η πυγμαχία, με αρχαιοελληνικές ρίζες, είναι ένα δυναμικό άθλημα στο οποίο δύο άτομα, φορώντας γάντια, ανταλλάσσουν γροθιές για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα σε έναν αγωνιστικό χώρο που ονομάζεται ρινγκ. Η σύγχρονη πυγμαχία […]
01:00 27/08/2023

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αγγελική Σδούγα στην Πυγμαχία

Newsbeast.gr
Την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων/Παγκορασίδων κατέκτησε η Αγγελική Σδούγα. Η νεαρή πυγμάχος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, στην κατηγορία των 40 κιλών, επικρατώντας στον τελικό της Βρετανίδας Τέιγκαν Κινγκ.
19:00 25/08/2023

Τριπλή εκπροσώπηση και διάκριση της Πάτρας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Πυγμαχίας

patrasevents.gr
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και θα εντείνει τη συνεργασία της με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας
15:53 30/07/2023

Πυγμαχία: Τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Τόπαλου, με έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Gazzetta
Ένα χρόνο μετά την κορυφαία πυγμαχική διοργάνωση, στο Καλλιμάρμαρο, με το «Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολης», η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιστρέφει με το «Διεθνές Τουρνουά Βασίλης Τόπαλος»
15:00 24/07/2023

Για μετάλλια και διακρίσεις οι Πυγμάχοι

aek1924.gr
Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Ακαδημία Πυγμαχίας της ΑΕΚ, καθώς συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Η διοργάνωση διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης», με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή να αποτελείται από τους Αλέξανδρο Παπαθεοδώρου (Παίδες, 80 κιλά) και Άννα Καλδέρη (Παγκορασίδες, 60 κιλά). Ο Παπαθεοδώρου προκρίθηκε στα μετάλλια, ενώ η Καλδέρη έχει ήδη προκριθεί στον Τελικό της […] The post Για μετάλλια και διακρίσεις οι Πυγμάχοι appeared first on AEK1924.gr.
20:28 16/05/2023

Πυγμαχία: Η ΕΑΠ με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο

thebest.gr
Η ομάδα της ΕΑΠ θα έχει εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Παμπαίδων, Κορασίδων-Παγκορασίδων Πυγμαχίας που ξεκινά σήμερα στην Θεσσαλονίκη με το ζύγισμα και από σήμερα αρχίζουν οι αγώνες.
10:36 15/05/2023

Νέα καταγγελία για το κύκλωμα που έταζε αυτοκίνητα «ευκαιρίες» και ξάφριζε ανυποψίαστους στην Πάτρα- Χρησιμοποιούσαν το λογαριασμό νεκρού

Newsit
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα που είχε έδρα την Πάτρα και υποσχόταν παραδόσεις αυτοκινήτων σε τιμές «ευκαιρία». Όπως έχει γίνει γνωστό, εμπλεκόμενοι του κυκλώματος με τα αυτοκίνητα «φαντάσματα» που δρούσε στην Πάτρα, είναι Πατρινός πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και ένας εκτελωνιστής, ο οποίος όμως έχει κάνει μήνυση στον αθλητικό παράγοντα και ... Περισσότερα To άρθρο Νέα καταγγελία για το κύκλωμα που έταζε αυτοκίνητα «ευκαιρίες» και ξάφριζε ανυποψίαστους στην Πάτρα- Χρησιμοποιούσαν το λογαριασμό νεκρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:28 12/05/2023

Κύκλωμα στην Πάτρα με supercars πήγανε να μπλέξουνε τον Τσιμίκα

pagenews.gr
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, νομικός εκπρόσωπος 30 εξαπατημένων πελατών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, και τα ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών, έκανε λόγο για μια πρωτοφανή υπόθεση απάτης για την οποία χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή μηνύσεων κατά των δύο δραστών, του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Σωτήρη Καμπέρου και του Ιωάννη Μαραγιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρείας εκτελωνισμού Maragiannis Customs Brokers Garage Junkies.
10:28 08/05/2023

Τίμησαν τη μνήμη του Νάσου

thessports.gr
Αντιπροσωπεία των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο τρισάγιο των συνδέσμων, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Δικεφάλου, Νάσου Κωνσταντίνου. Οι Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος (Πάλη), Θωμάς Μποδιτσόπουλος (Πυγμαχία), Σταύρος Τυριτίδης, Χαλακατεβάκης και Ζούρκα (Πάλη), έδωσαν το παρών, καταθέτοντας λουλούδια. Έτσι, για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές του Δικεφάλου διατήρησαν τη μνήμη του Νάσου ζωντανή. The post Τίμησαν τη μνήμη του Νάσου first appeared on ThesSports.
20:14 06/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load