Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την απώλειά του – «Ήταν σοκ γιατί ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4»
01:00 - 20/12/2022
Δύο μήνες έχουν συμπληρωθεί από τότε που ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έχει φύγει από τη ζωή, συγκινώντας τους πάντες με την […]
The post Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την απώλειά του – «Ήταν σοκ γιατί ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – «Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει, μας το έλεγε»
Πέρασαν ήδη δυο μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και ήδη δημοπρατήθηκαν τα μετάλλιά του προκειμένου τα χρήματα να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, όπως είχε ζητήσει. Η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας στο “Mega Stories”, συγκίνησε με τις αποκαλύψεις που έκανε για τον Ολυμπιονίκη. «Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – «Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει, μας το έλεγε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του για τον θάνατο του – «Χωρίς να το καταλάβει ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4»
Για τις τελευταίες του στιγμές και τις προσπάθειες που έκαναν στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο μίλησε η σύζυγό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.Για τις τελευταίες του στιγμές και τις προσπάθειες που έκαναν στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο μίλησε η σύζυγό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.«Η ασθένεια δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ήρθε. Μπορεί και να ήρθε τον καιρό που γεννιόταν ο γιος μας. Άρχισε να έχει το μούδιασμα και τις πρώτες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη δυο μήνες μετά τον θάνατό του – «Ηξερε ότι δε θα τα καταφέρει»
Δυο μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και τη συγκλονιστική επιστολή που άφησε πίσω του
To άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη δυο μήνες μετά τον θάνατό του – «Ηξερε ότι δε θα τα καταφέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξανδρος Νικολαϊδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του – «Χωρίς να το καταλάβει ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4»
«Στο περιβάλλον του είχαμε μία βεβαιότητα ότι έλα μωρέ θα τα καταφέρεις κι είσαι Ολυμπιονίκης. Μας έλεγε χαλαρώστε παιδιά δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο κι υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω»
Διαβάστε το στο news.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – Μου είπε “σε τι ζωή σε καταδίκασα;”
Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον αείμνηστο Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο MEGA Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. “Έκλεισε η κουβέντα μας με τα “ευχαριστώ” του ενός προς τον άλλον. Ήταν και ο ίδιος που μου είπε “Σε τι ζωή σε καταδίκασα;”. Του είπα ότι δεν θέλω να το πεις ξανά […]
The post Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – Μου είπε “σε τι ζωή σε καταδίκασα;” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του για την απώλειά του
«Χωρίς να το καταλάβει ο καρκίνος είχε φτάσει επίπεδο 4»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr