Τραμπ: Το Κογκρέσο επιδιώκει να εμποδίσει την υποψηφιότητά μου για την προεδρία το 2024
02:58 - 20/12/2022
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε χθες Δευτέρα τις «ψευδείς κατηγορίες» σε βάρος του, ώρες μετά τη σύσταση της ειδικής εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραμπ: Η ειδική επιτροπή βάζει εμπόδια στην υποψηφιότητά μου για την προεδρία το 2024
Την παραπομπή του για τέσσερα αδικήματα προτείνει η επιτροπή για την εισβολή στο Καπιτώλιο - Tον κατηγορεί επίσης για παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας και ψευδείς δηλώσεις
Διαβάστε το στο Τραμπ: Θέλετε να εμποδίσετε την υποψηφιότητά μου – Καταγγέλλει τη σύσταση ποινικής δίωξής του
Ψευδείς χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ τις κατηγορίες σε βάρος του και επισημαίνει πως η σύσταση να διωχθεί ποινικά αποτελεί πολιτικό ελιγμό προκειμένου να εμποδιστεί η υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Διαβάστε το στο tovimaΤραμπ: Κατηγορεί την επιτροπή πως επιδιώκει να εμποδίσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024
Τραμπ: Κατηγορεί την επιτροπή πως επιδιώκει να εμποδίσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024 ckardampikis
Tue, 20/12/2022 - 06:42
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΤραμπ: Καταγγέλει τη σύσταση ποινικής δίωξής του - Θέλετε να εμποδίσετε την υποψηφιότητά μου για την προεδρία το 2024
«Όλη αυτή η ιστορία για να μου ασκηθεί δίωξη είναι ακριβώς σαν την παραπομπή μου σε δίκη στο Κογκρέσο — κομματική προσπάθεια για να αποκλειστούμε, εγώ και το ρεπουμπλικανικό κόμμα», από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ανέφερε ο κ. Τραμπ
Διαβάστε το στο Skai.gr