Μποσταντζόγλου κατά Πρωτογεράκη: «Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ@@@ες!Βρίζω, γιατί να μη βρίζω;»
09:22 - 20/12/2022
Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Βίκυ Πρωτογεράκη, και τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους».Έξαλλος έγινε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Βίκυ Πρωτογεράκη, και τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους».«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μποσταντζόγλου: Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες
«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να τη σχολιάζω;», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Δηλώσεις στους δημοσιογράφους, το βράδυ της Δευτέρας, έκανε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, αλλά όταν η κουβέντα έφτασε στην Βίκυ Πρωτογεράκη, ο ηθοποιός «εξερράγη» με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους». «Ό,τι μαλ…α ακούω ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο