#Γιάννης Μποσταντζόγλου

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου»

thecaller.gr
Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου […]
17:00 30/12/2023

Δήμητρα Παπαδήμα & Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί 32 χρόνια και έχουν την πιο cool σχέση

queen.gr
Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου συγκαταλέγονται στα πιο αντισυμβατικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι υπέροχες ρετρό φωτογραφίες του ζευγαριού και το σπίτι της ηθοποιού στην Αγία Παρασκευή. Περισσότερα...
15:17 28/09/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Οι γιατροί μου είπαν ότι εσείς έπρεπε να είχατε πεθάνει πριν από δυόμισι χρόνια”

zappit.gr
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θοεδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια υγείας […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Οι γιατροί μου είπαν ότι εσείς έπρεπε να είχατε πεθάνει πριν από δυόμισι χρόνια” appeared first on Zappit.
22:00 25/09/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λέω στη Δήμητρα να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»

zappit.gr
Λίγο πριν βρεθεί και πάλι με την κωμωδία «Μποστ και Φλωξ» στη σκηνή, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λέω στη Δήμητρα να παντρευτούμε για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω» appeared first on Zappit.
00:00 25/09/2023

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δύο Ξένους: Η Δέσποινα τότε ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα

Newsit
«Ήταν πολύ αντισυμβατική, αντιβεντέτα. Ήταν πάρα πολύ συμπαθητική η συνεύρεσή μας», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στη στήλη «Viral ατάκα» της εκπομπής «Breakfast@star» και απάντησε για το ρόλο του στους Δύο Ξένους και τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή. «Έχω κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Δύο χαρακτηριστικές που θυμάμαι είναι ο ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δύο Ξένους: Η Δέσποινα τότε ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:12 19/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν γλυκύτατος, σοβαρός επαγγελματίας και πλακατζής

Newsit
Όσα είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στη νέα του συνέντευξη. Για το κίνημα Metoo και την υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Είστε μισό αιώνα ζωής και πλέον στο θέατρο. Πως είδατε όλον αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν γλυκύτατος, σοβαρός επαγγελματίας και πλακατζής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 17/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ξεφτίζει το metoo, γίνεται πια ένας κανιβαλισμός»

zappit.gr
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή την παράσταση στην οποία και […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ξεφτίζει το metoo, γίνεται πια ένας κανιβαλισμός» appeared first on Zappit.
20:24 16/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είπα τότε ότι άμα είναι να πεθάνω, ας πεθάνω να τελειώνουμε»

zappit.gr
Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν μερικά χρόνια απάντησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «On […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είπα τότε ότι άμα είναι να πεθάνω, ας πεθάνω να τελειώνουμε» appeared first on Zappit.
08:30 14/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η σπάνια αναφορά στην πρώην σύζυγό του – «Περάσαμε δύσκολα με τη Μιμίκα»

tlife.gr
Μια σπάνια αναφορά στην πρώην σύζυγό του Μιμίκα, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, έκανε To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η σπάνια αναφορά στην πρώην σύζυγό του – «Περάσαμε δύσκολα με τη Μιμίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:30 13/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Όταν χωρίσαμε με τη Μιμίκα περάσαμε δύσκολα, δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Όταν χωρίσαμε με τη Μιμίκα περάσαμε δύσκολα, δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις» appeared first on Zappit.
08:54 13/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω

Newsit
«Πλακωθήκαμε τότε, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, τη σύντροφό του, Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και για τον καβγά του παλιότερα με έναν σκηνοθέτη. «Η κόρη μου με συμβουλεύεται ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μιλούσε άσχημα, δεν μας πλήρωνε και ήθελε να βγει κι από πάνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:34 11/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Πλακωθήκαμε τότε, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Πλακωθήκαμε τότε, μου είπε ότι θα μου κόψει την καριέρα» appeared first on Zappit.
10:56 11/05/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου – Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου”

instyle.gr
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή στους «Δύο Ξένους», το κόψιμο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις», τις προτάσεις γάμου στη Δήμητρα Παπαδήμα και για την περιπέτεια υγείας του. Για την τηλεοπτική του παρουσία ανέφερε: «Δεν είχα προτάσεις για την τηλεόραση […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου – Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου” appeared first on InStyle.
17:28 13/03/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λείπω από την τηλεόραση 5 χρόνια. Ξεπερνιόμαστε λίγο λίγο»

okmag.gr
Ο Γιάννης Μποστάντζογλου λείπει τα τελευταία 5 χρόνια από την τηλεόραση. Ο ίδιος εξηγεί σε συνέντευξή του στον Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τους λόγους. «Λείπω από την τηλεόραση 5 χρόνια πρώτον γιατί δεν μου κάνουν προτάσεις και δεύτερον δεν μου κάνουν κι εμένα. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Λείπω από την τηλεόραση 5 χρόνια. Ξεπερνιόμαστε λίγο λίγο» appeared first on OK! Magazine.
15:42 13/03/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους

Newsit
«Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δυο Ξένους, το κόψιμο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», τις προτάσεις γάμου στη Δήμητρα Παπαδήμα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μποσταντζόγλου: Στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:24 13/03/2023

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του […] The post Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους appeared first on Zappit.
12:46 13/03/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είσαι τσ@γλ@ν@ κι εγώ δεν πληρώνω». Και του λέω, «είσαι μ@λ@κ@ς και σε πλακώνω»

thecaller.gr
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια για τις οικονομικές απολαβές από τις ταινίες τη δεκαετία του ’80, αλλά και το περιστατικό όπου έπαιξε μπουνιές με σκηνοθέτη.Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια για τις οικονομικές απολαβές από τις ταινίες τη δεκαετία του ’80, αλλά και το περιστατικό όπου έπαιξε μπουνιές με σκηνοθέτη.Δύσκολες συνεργασίες είχες; Πολλές! Με τον αείμνηστο Τριβιζά, τον σκηνοθέτη, έπαιξα μπουνιές. Εγώ ήμουν πάντα καβγατζής, αλλά με την καλή έννοια. Δεν ήμουν δηλαδή τσόγλανος, […]
13:04 14/02/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Oνόματα τύπου Ψάλτη έπαιρναν 4 με 5 εκατ. δραχμές για κάθε ταινία ενώ εμείς το πολύ 300.000

thecaller.gr
Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.Μέσα σ’ όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν δίστασε να μοιραστεί την πλέον άσχημη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα στην οποία έφτασε να παίξει μέχρι και… μπουνιές! Δύσκολες συνεργασίες είχες; «Πολλές! Με τον αείμνηστο Τριβιζά, τον σκηνοθέτη, […]
20:54 12/02/2023

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είσαι τσογλάνι και δεν πληρώνω, μου είπε και αρχίσαμε τις μπουνιές»

zappit.gr
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Μέσα σε […] The post Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Είσαι τσογλάνι και δεν πληρώνω, μου είπε και αρχίσαμε τις μπουνιές» appeared first on Zappit.
20:12 12/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load