Χάρης Ρώμας: «Η Βίκυ Πρωτογεράκη έπαιξε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

11:40 - 20/12/2022

Για τη Βίκυ Πρωτογεράκη απάντησε ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, και για τις υποθέσεις της Εύας […] The post Χάρης Ρώμας: «Η Βίκυ Πρωτογεράκη έπαιξε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

«Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης» συμπλήρωσε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας: «Η Βίκυ Πρωτογεράκη έπαιξε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»  

Για τα όσα φέρεται να δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε ο Χάρης Ρώμας, στο Πρωινό, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Εύας ΚαϊλήΓια τα όσα φέρεται να δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε ο Χάρης Ρώμας, στο Πρωινό, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Εύας Καϊλή«Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει κάποτε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Χάρης Ρώμας, με αφορμή τα όσα κατέθεσε η Βίκυ To άρθρο Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει κάποτε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο