Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

12:10 - 20/12/2022

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Τζένη Διαγούπη, η οποία έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην […] The post Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, αλλά και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Κάνουμε κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου. Πρέπει να υπάρχει μια ερωτική αναφορά στη ζωή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε συνέντευξη στην To άρθρο Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζένη Διαγούπη: "Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας"

"Όλη μου η ζωή είναι ένα μάθημα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο