Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»
12:10 - 20/12/2022
Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Τζένη Διαγούπη, η οποία έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην […]
The post Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»
Η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, αλλά και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Κάνουμε κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου. Πρέπει να υπάρχει μια ερωτική αναφορά στη ζωή […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»
Η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε συνέντευξη στην
To άρθρο Τζένη Διαγούπη: «Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤζένη Διαγούπη: "Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας"
"Όλη μου η ζωή είναι ένα μάθημα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr