Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα»
14:24 - 20/12/2022
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την […]
The post Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα»
«Δεν βάζεις στην άκρη τον πόνο, απλώς πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Βίκυ Βολιώτη: Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα
“Δυστυχώς έρχεσαι αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις. Για δυο ώρες πρέπει να συγκεντρώνεσαι κάπου αλλού” είπε η Βίκυ Βολιώτη. Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε το περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου για την απώλεια της μητέρας της και το γεγονός πως έπρεπε να κάνει πρόβα στο θέατρο. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δίκη Μάτι: «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε σακούλα σούπερ μαρκετ»
Νέες μαρτυρίες για τη φωτιά στο Μάτι έρχονται στη δημοσιότητα από τη δίκη και συγκλονίζουν. Νίκος Γιαννοπουλος: «Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι αυτό που νόμιζα καμένη κουρτίνα μπάνιου, ήταν η μητέρα μου» «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε μια σακούλα σούπερ μαρκετ» είπε ο Νίκος Γιαννοπουλος, συμπληρώνοντας πως «με τις τόσες φορές που μπήκα στο σπίτι […]
Το άρθρο Δίκη Μάτι: «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε σακούλα σούπερ μαρκετ» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr