Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα»

14:24 - 20/12/2022

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Βολιώτη: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα»

«Δεν βάζεις στην άκρη τον πόνο, απλώς πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Βίκυ Βολιώτη: Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα

“Δυστυχώς έρχεσαι αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις. Για δυο ώρες πρέπει να συγκεντρώνεσαι κάπου αλλού” είπε η Βίκυ Βολιώτη. Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε το περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου για την απώλεια της μητέρας της και το γεγονός πως έπρεπε να κάνει πρόβα στο θέατρο. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να κάνω πρόβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δίκη Μάτι: «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε σακούλα σούπερ μαρκετ»

Νέες μαρτυρίες για τη φωτιά στο Μάτι έρχονται στη δημοσιότητα από τη δίκη και συγκλονίζουν. Νίκος Γιαννοπουλος: «Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι αυτό που νόμιζα καμένη κουρτίνα μπάνιου, ήταν η μητέρα μου» «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε μια σακούλα σούπερ μαρκετ» είπε ο Νίκος Γιαννοπουλος, συμπληρώνοντας πως «με τις τόσες φορές που μπήκα στο σπίτι […] Το άρθρο Δίκη Μάτι: «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε σακούλα σούπερ μαρκετ» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο