#Βίκυ Βολιώτη

Βίκυ Bολιώτη για την κόρη της: «Διαβάζουμε μαζί, εκείνη για το σχολείο, εγώ για την εξεταστική»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, To άρθρο Βίκυ Bολιώτη για την κόρη της: «Διαβάζουμε μαζί, εκείνη για το σχολείο, εγώ για την εξεταστική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 09/02/2024

Βίκυ Βολιώτη: «Είχα κλειστοφοβία, αγοραφοβία και υψοφοβία»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις φοβίες της και πώς τις διαχειρίστηκε. «Εκεί όταν τέλειωσα τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και μπήκα στον στίβο της ενήλικης ζωής, γύρω στα 24. Πυροδοτήθηκαν από μια κρίση πανικού που έπαθα […]
17:00 09/12/2023

Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη της μεγάλωσε πολύ

queen.gr
Η Άννα είναι 8 ετών και η Βίκυ Βολιώτη, όλο και πιο συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.Περισσότερα...
13:17 20/11/2023

Ξεσπά η Βίκυ Βολιώτη: «Mου κάνει εντύπωση που έρχεται τόσο συχνά σαν θέμα»

thecaller.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη σήμερα (21/10) για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει φέτος στο Μικρό Άνεσις.Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη σήμερα (21/10) για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει φέτος στο Μικρό Άνεσις.Μεταξύ άλλων θεμάτων, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τα στερεότυπα που καλείται ως γυναίκα συνεχώς να πολεμάει στην κοινωνία αλλά και την απόφαση […]
16:00 21/10/2023

Βίκυ Βολιώτη: «Μετά τον θάνατο των γονιών μου, που ήμουν αρκετά νέα, έβγαινα με μια τρομερή όρεξη για ζωή»

okmag.gr
Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στον θάνατο των γονιών της αλλά και την υιοθεσία της κόρης της, Άννας. Συγκεκριμένα για τον θάνατο των γονιών της ανέφερε ότι: «Κάθε φορά, και μετά τον θάνατο του πατέρα μου που ήρθε σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά και μετά το θάνατο της μητέρας […] The post Βίκυ Βολιώτη: «Μετά τον θάνατο των γονιών μου, που ήμουν αρκετά νέα, έβγαινα με μια τρομερή όρεξη για ζωή» appeared first on OK! Magazine.
19:58 16/10/2023

Βίκυ Βολιώτη: “Δε με ενδιέφερε να διαιωνίσω το DNA μου, γι’ αυτό αποφάσισα να υιοθετήσω την Άννα”

Παραπολιτικά
Η ηθοποιός, Βίκυ Βολιώτη μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπισε τον θάνατο των δυο γονιών της, τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη δουλειά της αλλά και την υιοθεσία της κόρης της
17:00 16/10/2023

Βίκυ Βολιώτη: Mιλά για την υιοθεσία της κόρης της – “Δεν με απασχόλησε ποτέ το να διαιωνίσω το DNA μου”

instyle.gr
Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το μάθημα ζωής από το θάνατο των γονιών της, τους ανθρώπους που την πλήγωσαν, την αντίθεση της στη διαιώνιση του DNA μέσω των παιδιών και την υιοθεσία. “Από τον θάνατο του πάτερα μου, που ήμουν σε πολύ […] The post Βίκυ Βολιώτη: Mιλά για την υιοθεσία της κόρης της – “Δεν με απασχόλησε ποτέ το να διαιωνίσω το DNA μου” appeared first on InStyle.
15:46 16/10/2023

Βίκυ Βολιώτη: «Κανείς από τους τρεις δεν μου ζήτησε συγγνώμη και αυτό δεν το συγχωρώ»

zappit.gr
Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το μάθημα […] The post Βίκυ Βολιώτη: «Κανείς από τους τρεις δεν μου ζήτησε συγγνώμη και αυτό δεν το συγχωρώ» appeared first on Zappit.
13:00 16/10/2023

Βίκυ Βολιώτη: «Πρέπει να σταλεί άμεσα βοήθεια για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων»

govastileto.gr
Δραματικές είναι οι καταστάσεις που έζησε το Πήλιο με την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε την Θεσσαλία. Η Βίκυ Βολιώτη, η οποία έχει καταγωγή από την Ζαγορά του Πηλίου, απηύθυνε έκκληση για βοήθεια στο χωριό της, το οποίο έχει αποκοπεί από τις υπόλοιπες περιοχές. «Αυτό είναι ότι έχει απομείνει από το δρόμο που συνδέει το χωριό […]
17:00 08/09/2023

Δημήτρης Λάλος: απόψε Μαθιός στον Σασμό και… Διόνυσος στο Αγρίνιο (φωτό)

agrinionews.gr
Από τα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού είναι η παράσταση των Βάκχων του Ευριπίδη, που σκηνοθετεί η Έλενα Μαυρίδου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο (Διόνυσος) και τον Γιώργο Χριστοδούλου (Πενθέας). Η παράσταση ανέβηκε απόψε στον δημοτικό κινηματογράφο Ελληνίς του Αγρινίου όπου έχει συνέρρευσε πλήθος θεατρόφιλων. Οι δυο ηθοποιοί άλλωστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και για το λόγο πως πρωταγωνιστούν στην κορυφαία σε τηλεθέαση σειρά «Σασμός» ως «Μαθιός» και «Σταύρος» αντίστοιχα. Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης οι Θανάσης Δόβρης (Κάδμος), Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Άγγελος), Δήμητρα Κούζα (Άγγελος) και Στέργιος Κοντακιώτης (Δούλος). Το κοινό τους καταχειροκρότησε όπους και όλους τους ηθ
00:46 13/07/2023

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη

paraskhnio.gr
Η Βίκυ Βολιώτη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη της. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε: «Είμαι κανονική μαμά. Έχω την πλευρά που με τουμπάρει, αλλά και την πλευρά που προσπαθώ να είμαι αυστηρή». Όπως είπε στη συνέχεια, αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή στην Το άρθρο Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:30 23/05/2023

Βίκυ Βολιώτη: “Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται το νυφικό – Εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι”

instyle.gr
Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της και τη διαδικασία υιοθεσίας, αλλά και στον γάμο της. “Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε […] The post Βίκυ Βολιώτη: “Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται το νυφικό – Εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι” appeared first on InStyle.
15:40 23/05/2023

Βίκυ Βολιώτη: Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα

Newsbeast.gr
Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη, μίλησε για τον γάμο της αλλά και για την διαδικασία υιοθεσία της κόρης της, αναφέροντας πως της είχε αποκαλύψει πως δεν είναι η βιολογική της μητέρα. «Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας. Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος. Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε. μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα», τόνισε στο MEGA η Βίκυ Βολιώτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο, τονίζοντας
11:26 23/05/2023

Κοριτσομαμάδες! Πέγκυ Ζήνα, Βίκυ Βολιώτη και άλλες διάσημες που έχουν κόρες

mothersblog.gr
Αυτές οι διάσημες μαμάδες είναι περήφανες που μεγαλώνουν κόρες.Περισσότερα...
08:34 15/04/2023

Βίκυ Βολιώτη: Η υιοθεσία είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, θέλει υπομονή, θέλει δύναμη

Newsit
«Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας», είπε η Βίκυ Βολιώτη Η Βίκυ Βολιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την κορούλα της, την Άννα, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της. «Η κόρη μου είναι 8,5 ετών. Αποζητώ την συντροφιά της γιατί περνάω πολύ ωραία. Την ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Η υιοθεσία είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, θέλει υπομονή, θέλει δύναμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:48 10/04/2023

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν πένθησα τον πατέρα μου όπως έπρεπε – Η μητέρα μου φοβήθηκε πως θα με επηρεάσει η απώλεια»

okmag.gr
Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα της όταν εκείνη ήταν 16 ετών, και πώς τη βίωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης υιοθεσίας. Όσον αφορά στο θέμα του πατέρα της και πώς πένθησε, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:«Επειδή ο […] The post Βίκυ Βολιώτη: «Δεν πένθησα τον πατέρα μου όπως έπρεπε – Η μητέρα μου φοβήθηκε πως θα με επηρεάσει η απώλεια» appeared first on OK! Magazine.
13:28 10/04/2023

Βίκυ Βολιώτη: Οι σκέψεις για δεύτερη υιοθεσία – «Είναι στα σχέδιά μας να πάμε στην Αιθιοπία»

tlife.gr
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή «Happy Day» και To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Οι σκέψεις για δεύτερη υιοθεσία – «Είναι στα σχέδιά μας να πάμε στην Αιθιοπία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:40 10/04/2023

Βίκυ Βολιώτη: Το πρώτο ταξίδι στο Παρίσι με την κόρη της, Άννα – Φωτογραφία

tlife.gr
Στο Παρίσι βρίσκεται η Βίκυ Βολιώτη η οποία ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της Άννα, αποκαλύπτοντας To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Το πρώτο ταξίδι στο Παρίσι με την κόρη της, Άννα – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:36 07/04/2023

Βίκυ Βολιώτη: Στραφήκαμε γρήγορα στην ιδέα της διακρατικής υιοθεσίας

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε η Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη όταν βρέθηκε καλεσμένη της Τζένης Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, όπου και εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να πραγματοποιηθεί η υιοθεσία της κορούλας της. «Η Άννα γεννήθηκε στην Αιθιοπία. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Στραφήκαμε γρήγορα στην ιδέα της διακρατικής υιοθεσίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:04 11/03/2023

Βίκυ Βολιώτη: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία – «Ήταν δύσκολη διαδικασία, είχα πολλά εμπόδια»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3 η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία – «Ήταν δύσκολη διαδικασία, είχα πολλά εμπόδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:34 11/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load