Κολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα, έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη»
15:46 - 20/12/2022
Ξεσπά, μιλώντας για πρώτη φορά, στο T-live η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται
To άρθρο Κολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα, έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη»
H σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», ξέσπασε μιλώντας για πρώτη φορά, στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου,του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα! «Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει ... Περισσότερα
To άρθρο Κολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα, έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη»
Ξεσπά, μιλώντας για πρώτη φορά, η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.
Διαβάστε το στο thebest.grΚολωνός: Ξεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη»
Για πρώτη φορά μίλησε η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.Για πρώτη φορά μίλησε η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.Η γυναίκα ξέσπασε σε δηλώσεις της στην κάμερα του T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου. Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα! […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚολωνός: Ξέσπασε η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ηταν λάθος του αλλά γιατί όλο αυτό;»
Με την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού ασχολήθηκε το T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης στον Alpha, […]
The post Κολωνός: Ξέσπασε η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ηταν λάθος του αλλά γιατί όλο αυτό;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΞεσπά η σύζυγος του «Μιχάλη» – «Ο άνδρας έστειλε μόνο ένα μήνυμα στη 12χρονη»
H σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», ξέσπασε μιλώντας για πρώτη φορά, στο T-live για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα. «Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα… Μία (…) έκανε, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚολωνός: To ξέσπασμα της γυναίκας του «Μιχάλη»–«Ο άνδρας έστειλε ένα μήνυμα στη 12χρονη για πλάκα»
Ξεσπά, μιλώντας για πρώτη φορά, στο T-live η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα! «Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει […]
Διαβάστε το στο dete.gr