Το “καρφί” της Δήμητρας Παπαδήμα στην Ελένη Μενεγάκη
17:26 - 20/12/2022
Είπα ότι «η Ελένη αποδείχθηκε ικανή να είναι στα στημένα πράγματα». Δηλαδή ποιο είναι που συζητήθηκε; Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Δεν τη στήνουν; Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι κι εγώ αυτό δεν το μπορώ.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη»
Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για τις συνεργασίες στις οποίες δεν πέρασε καλά και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την Ελένη Μενεγάκη.Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για τις συνεργασίες στις οποίες δεν πέρασε καλά και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την Ελένη Μενεγάκη.«Έχω δεινοπαθήσει πάρα πολύ σε συνεργασίες κι έχω σηκωθεί κι έχω φύγει. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση. Ακόμα κι όταν δυσκολεύεσαι οικονομικά, φεύγεις. Ψυχικά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη»
Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για τις συνεργασίες στις οποίες δεν πέρασε καλά και τι «Έχω […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr