Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά ήταν φίλοι μου»
19:12 - 20/12/2022
Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορέστης Τζιόβας: Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους
Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως είναι straight με κάποιες... bisexual ανησυχίες
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη...
Διαβάστε το στο ZouglaΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες που ήταν φίλοι μου και αισθανόμουν μια ασφάλεια»
«Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και το πώς αυτοπροσδιορίζεται. Πότε ο Ορέστης Τζιόβας άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του; Από πολύ μικρός. Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών; Προβληματίστηκες ποτέ με αυτή ή ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρη; Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και το πώς αυτοπροσδιορίζεται. Πότε ο Ορέστης Τζιόβας άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του; Από πολύ μικρός. Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών; Προβληματίστηκες ποτέ με αυτή ή ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρη; Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε […]
Το άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους»
Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, ωστόσο σημείωσε: […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»
Στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και […]
The post Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»
Για τη σεξουαλικότητά του και τις εμπειρίες που είχε με άτομα του ίδιου φύλου μίλησε ο
To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»
Για τη σεξουαλικότητά του και τις εμπειρίες που είχε με άτομα του ίδιου φύλου μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus. «Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη σεξουαλικότητά μου. Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –,
Το άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr«Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους»
Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας». Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟρέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους»
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας» και μίλησε για την σεξουαλικότητά του. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, ωστόσο σημείωσε: «Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, […]
The post Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr