Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά ήταν φίλοι μου»

19:12 - 20/12/2022

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως είναι straight με κάποιες... bisexual ανησυχίες

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες που ήταν φίλοι μου και αισθανόμουν μια ασφάλεια»

«Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο in.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και το πώς αυτοπροσδιορίζεται. Πότε ο Ορέστης Τζιόβας άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του; Από πολύ μικρός. Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών; Προβληματίστηκες ποτέ με αυτή ή ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρη; Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και το πώς αυτοπροσδιορίζεται. Πότε ο Ορέστης Τζιόβας άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του; Από πολύ μικρός. Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών; Προβληματίστηκες ποτέ με αυτή ή ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρη; Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε […] Το άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους»

Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».Συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, ωστόσο σημείωσε: […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

Για τη σεξουαλικότητά του και τις εμπειρίες που είχε με άτομα του ίδιου φύλου μίλησε ο To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

Για τη σεξουαλικότητά του και τις εμπειρίες που είχε με άτομα του ίδιου φύλου μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus. «Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη σεξουαλικότητά μου. Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, Το άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου, όχι με αγνώστους»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας». Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβική ελληνική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus, όπου δήλωσε «σύμμαχος και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας» και μίλησε για την σεξουαλικότητά του. Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε, άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του από πολύ μικρός «κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών», σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον προβλημάτισε κάτι, ωστόσο σημείωσε: «Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Δεκεμβρίου

Οι hot ταξιδιωτικοί προορισμοί που προτείνει το TikTok για το 2026

ΟΗΕ: Κάθε 10 λεπτά μια γυναίκα δολοφονείται από οικείο της πρόσωπο- Το σπίτι ο πιο επικίνδυνος χώρος

Η χειρότερη ώρα της ημέρας για να φας ένα μήλο

Ευρώπη: Η κλιματική αλλαγή συρρικνώνει τα υδάτινα αποθέματα- Ποια μέτρα λαμβάνει η Ελλάδα

Γιατί πεινάμε περισσότερο όταν κάνει κρύο; 7 tips για να μην «ξεφύγουμε»