Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Σοκάρει η απολογία της 17χρονης που σκότωσε την 22χρονη -«Με έπεισε να γίνω άνδρας»

07:38 - 21/12/2022

Σοκάρει η απολογία της 17χρονης που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι στις 10 Δεκεμβρίου. Εξήγησε στις Αρχές πώς γνωρίστηκαν και πώς την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άνδρας. «Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή» είπε. «Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης – «Με έπεισε να γίνω άνδρας»

Σοκάρει η απολογία της 17χρονης που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι στις 10 Δεκεμβρίου. Εξήγησε στις Αρχές πώς γνωρίστηκαν και πώς την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άνδρας. Στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την 22χρονη, εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. […] Το άρθρο Έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης – «Με έπεισε να γίνω άνδρας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης – «Με έπεισε να γίνω άνδρας»

Σοκάρει η απολογία της 17χρονης που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι στις 10 Δεκεμβρίου. Εξήγησε στις Αρχές πώς γνωρίστηκαν και πώς την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άνδρας. Στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την 22χρονη, εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. […] The post Έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης – «Με έπεισε να γίνω άνδρας» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δολοφονία στο Μαρούσι: Η ανατριχιαστική απολογία της 17χρονης – Έτσι έγινε το φονικό

Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη. Στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την 22χρονη, εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. «Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας

Θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρή μια 22χρονη. Στην απολογία της η 17χρονη, η οποία δολοφόνησε την 22χρονη, εξήγησε στις Αρχές πως η πρώτη επαφή έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. «Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας […] Το άρθρο Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας