Άννα Φόνσου για metoo: «Παλιά, εγώ μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανένα βιασμό»
09:14 - 21/12/2022
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Βρυκόλακες, στο Εθνικό Θέατρο, βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για το […]
The post Άννα Φόνσου για metoo: «Παλιά, εγώ μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανένα βιασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: «Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό»
Η ηθοποιός μίλησε για το #MeToo και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία από τον χώρο του θεάματος
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: «Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό»
Η Άννα Φόνσου μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής τέχνης ενώ αποκαλύπτει αν της έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆννα Φόνσου για metoo: «Παλιά, εγώ μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανένα βιασμό»
Η Άννα Φόνσου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Βρυκόλακες, στο Εθνικό Θέατρο και μίλησε στις κάμερες για το κίνημα metoo και για τον Γιώργο Κιμούλη. «Εγώ έχω πάρει απόσταση από όλο αυτό, δεν θέλω να γίνω ούτε δικηγόρος… Παλιά, αν δεν τους δίναμε δικαιώματα… Εμένα προσωπικά που ήμουν και κοριτσάκι, δεν… Μπορεί και να μην […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆννα Φόνσου για metoo: «Παλιά, εγώ μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανένα βιασμό»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Βρυκόλακες, στο Εθνικό Θέατρο, βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για το κίνημα metoo και για τον Γιώργο Κιμούλη.
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Βρυκόλακες, στο Εθνικό Θέατρο, βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για το κίνημα metoo και για τον Γιώργο Κιμούλη. «Εγώ έχω πάρει απόσταση από όλο αυτό, δεν θέλω να γίνω ούτε δικηγόρος… Παλιά, αν δεν τους δίναμε δικαιώματα… Εμένα προσωπικά που ήμουν και κοριτσάκι, δεν… Μπορεί και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό»
Η Άννα Φόνσου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo. Η ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βρικόλακες» στο Εθνικό Θέατρο και αρχικά, αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν σαν ηθοποιός και τις παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί. «Εγώ έχω πάρει απόσταση από αυτό. Δεν θέλω να γίνω δικηγόρος. Παλιά, αν δεν τους δίναμε δικαιώματα… […]
Το άρθρο «Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr