Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί»
11:14 - 21/12/2022
Τη νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα, στην οποία αποκάλυψε πως έχει βρεθεί ερωτικά με άτομα του ίδιου φύλου, σχολίασε η […]
The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα και το ότι έχει κάνει σεξ με άντρες: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί»
Τη νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα, στην οποία αποκάλυψε πως έχει βρεθεί ερωτικά με άτομα του ίδιου φύλου, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μάλιστα,
Τη νέα συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα, στην οποία αποκάλυψε πως έχει βρεθεί ερωτικά με άτομα του ίδιου φύλου, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μάλιστα, Η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος, αν νιώσει την ανάγκη να βγει και να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε»
Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τη σεξουαλική του ζωή σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 21/12
To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Ορέστη Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπέττυ Μαγγίρα για Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε»
Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τη σεξουαλική του ζωή σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 21/12 στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να τοποθετείται ανοιχτά. Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στο OPEN πως «θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος, αν νιώσει την ανάγκη να βγει και να εξομολογηθεί κάτι που έχει σχέση με την σεξουαλικότητα […]
Διαβάστε το στο dete.gr