Λιβάγια: «Νιώθω έτοιμος για το ντέρμπι – Σαν αδερφός μου ο Αραούχο, τον θέλω συμπαίκτη μου»

12:22 - 24/01/2020

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στη κάμερα της Nova ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, χαρακτηρίζοντας έτοιμο τον εαυτό του για το ντέρμπι παρά την απουσία του αυτό το διάστημα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά πρόσθεσε πως ο Σέρχιο Αραούχο είναι […] The post Λιβάγια: «Νιώθω έτοιμος για το ντέρμπι – Σαν αδερφός μου ο Αραούχο, τον θέλω συμπαίκτη μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιβάγια: «Σπουδαίος ο Ολιβέιρα, αδερφός μου ο Αραούχο!»

Σε δύο μέρες (26/1, 19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Super League 1 και ο επιθετικός της Ένωσης Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.Ο Κροάτης άσος του δικεφάλου μίλησε για την προσωπική του απόδοση, για το πώς περιμένει το ντέρμπι, ενώ εκθείασε τόσο τον Νέλσον Ολιβέιρα όσο και τον Σέρχιο Αραούχο.Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε συνδρομητικό κανάλι:Για την κατάστασή του μετά την απουσία του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, παρά την απουσία μου, έκανα ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τον γυμναστή μας, αρκετά σκληρό θα έλεγα κι έτσι νιώθω απόλυτα έτοιμος». Για το πώς ένιωσε στο διάστημα της απουσίας του: «Ήμουν στεναχωρημένος, πήρα την ανόητη κόκκινη, αλλά τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Λιβάγια: «Σπουδαίος ο Ολιβέιρα, αδερφός μου ο Αραούχο»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (26/1, 19:30), για την προσωπική του απόδοση, τα στοιχεία που έχει φέρει ο Μάσιμο Καρέρα στην ομάδα, ενώ εκθείασε τους Ολιβέιρα και... Αραούχο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)