#Σέρχιο Αραούχο

Ο διαβασμένος Αλμέιδα και ο κορυφαίος Αραούχο

sportime.gr
Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε το καλύτερο τακτικά παιχνίδι του με την ΑΕΚ και είχε κορυφαίο τον Σέρχιο Αραούχο! Ναι αυτόν Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Gazzetta
Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκινάει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πίσω από τον προωθημένο Εσε Πόνσε, με τον Ματίας Αλμέιδα να τοποθετεί τον Ορμπελίν Πινέδα στην αριστερή πλευρά.
21:02 24/04/2024

Φαίη Σκορδά: «Αν ήθελα να επικοινωνήσω κάτι, θα το επικοινωνούσα» – Η νέα απάντηση για τον Σέρχιο Αραούχο

tlife.gr
Στην έναρξη της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά έσπευσε να απαντήσει -ξανά- για τον Σέρχιο Αραούχο To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Αν ήθελα να επικοινωνήσω κάτι, θα το επικοινωνούσα» – Η νέα απάντηση για τον Σέρχιο Αραούχο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 01/04/2024

Τσιμτσιλή για Σκορδά: «Έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% για να πει κάτι για την προσωπική της ζωή»

tlife.gr
Για την απάντηση της Φαίης Σκορδά στις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο, τοποθετήθηκε η To άρθρο Τσιμτσιλή για Σκορδά: «Έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% για να πει κάτι για την προσωπική της ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 01/04/2024

Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια απαντά για τη "σχέση" της με τον Σέρχιο Αραούχο - "Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι..."

thetoc.gr
Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο Instagram και το tag του ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αραούχο
14:09 31/03/2024

Φαίη Σκορδά: Το ταξίδι στην Ιταλία και η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο

govastileto.gr
Στη Ρώμη ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά, μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή 29/3, ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές μαζί. Από τις πρώτες ώρες που βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα η Φαίη Σκορδά, ανήρτησε στα social media φωτογραφίες από τα μνημεία, αλλά και τις βόλτες που έκανε στα […]
11:00 31/03/2024

Φαίη Σκορδά: Απαντά για τον Σέρχιο Αραούχο και τις φήμες περί σχέσης – Βίντεο

tlife.gr
Μια ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο Instagram και ένα tag ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα To άρθρο Φαίη Σκορδά: Απαντά για τον Σέρχιο Αραούχο και τις φήμες περί σχέσης – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 30/03/2024

Τι γίνεται με τη Φαίη Σκορδά και τον Σέρχιο Αραούχο; (φωτό)

irafina.gr
Η αναδημοσίευση μίας φωτογραφίας που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον Αργεντινό άσο των γηπέδων, Σέρχιο Αραούχο, ήταν ικανή να προκαλέσει… ταραχή στα δημοσιογραφικά γραφεία, με κάποιους πιο τολμηρούς να αφήνουν υπονοούμενα περί πιθανού φλερτ ανάμεσά τους. Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από όλα αυτά αφού ο μόνος […]
17:46 30/03/2024

Η Φαίη Σκορδά στη Ρώμη με κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ - Με σούπερ μίνι σε νυχτερινή έξοδο! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η Φαίη Σκορδά στη Ρώμη με κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ - Με σούπερ μίνι σε νυχτερινή έξοδο! (ΦΩΤΟ) 30/03/2024 Ένα ποστάρισμα της Φαίης Σκορδά από τη Ρώμα και ένα… ταγκ που έκανε στον Σέρχιο Αραούχο έγινε viral. Η παρουσιάστρια τάγκαρε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, επειδή φορούσε ρούχα της συλλογής που λανσάρει ο παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα και ο Αραούχο κοινοποίησε τη σχετική φωτογραφία στο instagram του.
12:46 30/03/2024

Η χαμένη ευκαιρία του Αραούχο για το 2-0 (VIDEO)

aek1924.gr
Απολαυστική ήταν η κυκλοφορία της μπάλας από την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σέρχιο Αραούχο να χάνει μια σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα. The post Η χαμένη ευκαιρία του Αραούχο για το 2-0 (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
20:37 20/03/2024

Super League 2: «Τεσσάρα» με λάμψη Αραούχο η ΑΕΚ Β’, νίκη και για τον ΠΑΟΚ Β’ – Η βαθμολογία

NewsBomb
Super League 2: Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα Πόντου, με τον Σέρχιο Αραούχο να παίζει και να σκοράρει…Περισσότερα...
19:00 29/02/2024

Με Αραούχο στην ενδεκάδα της η ΑΕΚ Β’

thessports.gr
Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ Β για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Την πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΚ Β κάνει σήμερα (29/2) ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ ζήτησε να αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του και ο Νίκος […]
14:53 29/02/2024

Το παραδέχτηκε ο Αλμέιδα! Έγινε Ελ Αραμπί ο Αραούχο - Θα πάει Ισπανία ή Αμερική;

filathlos.gr
Το παραδέχτηκε ο Αλμέιδα! Έγινε Ελ Αραμπί ο Αραούχο - Θα πάει Ισπανία ή Αμερική; 29/02/2024 Η είδηση που προκάλεσε τεράστια έκπληξη την Τετάρτη (28/2) είναι η εξέλιξη με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η απουσία του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί όλοι παραδέχονται, ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι ο παίκτης που γνωρίζουμε. Υπάρχει βέβαια και σοβαρός λόγος. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χειρουργημένο γόνατο, αποφάσισε όμως να μην προχωρήσει σε νέα χειρουργική επέμβαση και να βοηθήσει την ομάδα του. Στο αρχικό σχήμα έχουμε όμως να τον δού
12:46 29/02/2024

ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο η επόμενη μέρα – Ο σεβασμός στα «θέλω» του παίκτη και ο ποδοσφαιρικός ρεαλισμός

sportime.gr
Ο σεβασμός και η σημασία του ρόλου που θα έχει στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο. Τι θέλουν οι δύο πλευρές. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
14:47 18/02/2024

«Στο στόχαστρο της Τίγκρε ο Αραούχο, αλλά…»

aek1924.gr
Δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τίγκρε για τον αρχηγό της ΑΕΚ, δίνοντας ωστόσο λίγες πιθανότητες εξαιτίας του υψηλού κασέ του. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο απασχολεί την ΑΕΚ, μιας και λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από αυτό. Με το συμβόλαιο […] The post «Στο στόχαστρο της Τίγκρε ο Αραούχο, αλλά…» appeared first on AEK1924.gr.
18:37 17/02/2024

Συγκλονιστικό τατουάζ: Ο πανηγυρισμός του Αραουχο με την φανέλα του Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό τατουάζ χτύπησε, ένας φίλαθλος της ΑΕΚ, με έμπνευση τον πανηγυρισμό του Σέρχιο Αραούχο με την φανέλα του Μιχάλη, στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έχουμε πει, κατά καιρούς είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και γι’ ακόμα μια φορά, ένας φίλος της ομάδας, το απέδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο, χτυπώντας ένα […] The post Συγκλονιστικό τατουάζ: Ο πανηγυρισμός του Αραουχο με την φανέλα του Μιχάλη (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
00:37 14/02/2024

«Κίτρινος» πυρετός στην ΑΕΚ - Στόχος το 4/4

filathlos.gr
«Κίτρινος» πυρετός στην ΑΕΚ - Στόχος το 4/4 13/02/2024 Η ΑΕΚ μπορεί να μην πήρε τη νίκη στην Τούμπα, αλλά δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να έχει πίστη πως θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι «τρέχει» ένα σερί 15 αγώνων αήττητη απέναντι στους Big 5 δείχνει τη νοοτροπία νικητή που έχει περάσει ο Ματίας Αλμέιδα. Γι’ αυτό στόχος της Ένωσης είναι να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν με Κηφισιά (εντός), Λαμία (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Άρη (εκτός). Έτσι, στη χειρότερη περίπτωση, θα μπει στα πλέι οφ με διαφορά 2 βαθμών από την κορυφή και ενός από τον δεύτερο Πα
09:47 13/02/2024

Έτσι τίμησαν τον Άλκη οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Έτσι τίμησαν τον Άλκη οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) 01/02/2024 Έχουν περάσει δύο χρόνια από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ δεν τον ξέχασαν. Έτσι φρόντισαν να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη, με μία σχετική ανάρτηση που έκαναν στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, γράφουν: «Άλκης Καμπανός, 1.2.2022», μαζί με μία φωτογραφία του Σέρχιο Αραούχο, που σχημάτιζε το γράμμα «Άλφα» για τον Άλκη, από το περίφημο γκολ που είχε σκοράρει στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη. Επίσης, στη φωτογραφία της ανάρτησης υπάρχουν και δύο πανό, που έλεγαν: «Άλκη καλό Παράδεισο. Original 21» και «Ποτέ ξανά νεκρός άλλος οπα
16:46 01/02/2024

Τα «χρόνια πολλά» της ΑΕΚ στον Αραούχο και οι ευχές των Μάνταλου-Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τα «χρόνια πολλά» της ΑΕΚ στον Αραούχο και οι ευχές των Μάνταλου-Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ) 28/01/2024 Τα 32 έτη ζωής συμπληρώνει την Κυριακή (28/1) ο Σέρχιο Αραούχο, με την ΑΕΚ να εύχεται στον αρχηγό της. Από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε ο Αργεντινός άσος, ήταν και εκείνο του κολλητού του και συμπαίκτη του στους νταμπλούχους Ελλάδος, Πέτρου Μάνταλου. «Χρόνια πολλά Ινδιάνε μου», ανέφερε ο Έλληνας άσος. Στον Αραούχο ευχήθηκε κι ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος με story έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πολυτιμότερο αρχηγό!».
13:46 28/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load