Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Με είχες μαλώσει τότε»

15:00 - 21/12/2022

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας: «Πώς θέλετε […] The post Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Με είχες μαλώσει τότε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Τότε με είχες μαλώσει, μου είχες πει ότι…»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. «Πώς θέλετε να σας λέω;» ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη τον Κώστα Μπακογιάννη, με εκείνον να της απαντά: «Κώστα, είναι το πιο ασφαλές». Ύστερα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μενεγάκη σε Μπακογιάννη: «Τότε με είχες μαλώσει Κώστα μου»

Μία ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου βρέθηκε καλεσμένος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν. Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA,  για την καθημερινότητά του, την ζωή εντός και εκτός πολιτικής, τη σχέση του με την οικογένειά του αλλά […] Το άρθρο Μενεγάκη σε Μπακογιάννη: «Τότε με είχες μαλώσει Κώστα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Με είχες μαλώσει τότε αλλά με κέρδισες γιατί ήσουν κανονικός»

Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα καλεσμένος ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας: «Πώς θέλετε να σας λέω;», με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά: «Κώστα, είναι το πιο ασφαλές». Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα καλεσμένος ο Κώστας Μπακογιάννης. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό τον Δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας: «Πώς θέλετε να σας λέω;», με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά: «Κώστα, είναι το πιο ασφαλές». Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε στη συνέχεια: «Όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές με ανθρώπους, έως καθόλου θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Με είχες μαλώσει τότε»

Πώς γνωρίστηκε η παρουσιάστρια με τον δήμαρχο Αθηναίων

Διαβάστε το στο news.gr

Μενεγάκη σε Μπακογιάννη: "Με είχες μαλώσει τότε"

"Κάπως μου τα ξεχώρισες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο