Ορέστης Χαλκιάς: «Γίναμε αγρίμια, βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι»
17:06 - 21/12/2022
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Ορέστης Χαλκιάς: «Γίναμε αγρίμια, βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορέστης Χαλκιάς: Κινδύνεψα να μπλέξω - «Ήμασταν αγρίμια και βγαίναμε στους δρόμους ανεξέλεγκτοι»
Ο τηλεοπτικός Αντώνης αποκαλύπτει τα πάντα
Διαβάστε το στο Ορέστης Χαλκιάς – Maestro: «Γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι, ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου»
Ο Ορέστης Χαλκιάς που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον ρόλο του Αντώνη στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» την Τετάρτη 21/12, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έντονη εφηβεία του, στο Maestro αλλά και την έντονη περίοδο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟρέστης Χαλκιάς: «Ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου, γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι»
Ο Ορέστης Χαλκιάς, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Maestro του Mega, βρέθηκε καλεσμένος στο
To άρθρο Ορέστης Χαλκιάς: «Ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου, γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρέστης Χαλκιάς: «Ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου, γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι»
Ο Ορέστης Χαλκιάς, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Maestro του Mega, βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για στα παιδικά του χρόνια, την επαναστατική εφηβεία και την εξαγρίωση με τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Ο ρόλος στο Maestro προέκυψε χάρη στον […]
Διαβάστε το στο dete.gr