Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα»
19:06 - 21/12/2022
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στο Nitro και στην Μελίνα Κάππη και μίλησε για τις στιγμές που ένιωσε πως έχασε […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή αν δεν έφτιαχνα το σώμα μου θα αυτοκτονούσα»
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Nitro και μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στην φυλακή. Ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κι εσύ το είχες ζήσει έντονα αυτό. Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που η πραγματικότητα κατέρριψε την ελπίδα και τη φαντασία σου και πώς κατάφερες να κερδίσεις το σκοτάδι αυτό; […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή άλλαξαν όλα μετά το πρώτο τρίμηνο»
Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στο Nitro και στην Μελίνα Κάππη και μίλησε για τις στιγμές που ένιωσε πως έχασε κάθε ελπίδα .
Διαβάστε το στο thebest.grΛάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα… Αν δεν έφτιαχνα το σώμα μου θα αυτοκτονούσα»
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Nitro και στην Μελίνα Κάππη. Ο καταξιωμένος
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα… Αν δεν έφτιαχνα το σώμα μου θα αυτοκτονούσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα»
«Ήταν ένα ταξίδι στα σκοτάδια για να βγω κάπου»
Διαβάστε το στο news.gr