Βραβεία ΠΣΑΤ 2022: Συγκλόνισε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

09:58 - 22/12/2022

Διάχυτη ήταν η συγκίνηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη γιορτή των κορυφαίων που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), όταν πραγματοποιήθηκε η βράβευση στη μνήμη του Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό, Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του,Δώρα Τσαμπάζη, η οποία δήλωσε: «Δύσκολη και όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας. Έχουμε στο σπίτι πάντα το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλόνισε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ

«Εύχομαι να μην ήμουν εδώ και να μην ήταν αυτός ο λόγος που βρίσκομαι εδώ… Ο Αλέξανδρος ήταν ένας υπέροχος σύντροφος και πατέρας. Ένας αθλητής με τη δική του μοναδική πορεία στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα… Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην κορυφή, η επιτυχία δεν τον διάβρωσε, δεν τον άλλαξε.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»