«Δεν είμαι υπηρέτριά σου!» – Viral η αεροσυνοδός που τα’ βαλε με αγενή επιβάτη
12:02 - 22/12/2022
Viral έγινε μια αεροσυνοδός που «αντιμίλησε» σε έναν επιβάτη πτήσης, ο οποίος της φερόταν με αγένεια, με δεκάδες κόσμου να αποθεώνουν την αντίδρασή της. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε πτήση από την Κωνσταντινούπολη στο Δελχί στις 16 Δεκεμβρίου και η αεροπορική εταιρεία έδωσε απάντηση, τονίζοντας ότι θα ερευνήσει το θέμα. Στο βίντεο, που γνώρισε […]
Το άρθρο «Δεν είμαι υπηρέτριά σου!» – Viral η αεροσυνοδός που τα’ βαλε με αγενή επιβάτη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν είμαι υπηρέτριά σου»: Σαρώνει το βίντεο με την αεροσυνοδό που βάζει στη θέση του αγενή επιβάτη
Μία αεροσυνοδός δεν... μάσησε στην αγενή συμπεριφορά ενός επιβάτη και του απάντησε κατάλληλα.Μία αεροσυνοδός δεν... μάσησε στην αγενή συμπεριφορά ενός επιβάτη και του απάντησε κατάλληλα.Το περιστατικό έγινε σε πτήση Κωνσταντινούπολη-Δελχί με τον επιβάτη να κάνει φασαρία γιατί δεν του άρεσε το φαγητό. Στο βίντεο έχει καταγραφεί η υπεύθυνη πληρώματος να λέει σε έντονο ύφος στον επιβάτη: «Μου κουνάτε το δάχτυλο και μου φωνάζετε. Το πλήρωμά μου κλαίει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr