Μητσοτάκης από τη Χειμάρρα: Υποχρέωση της Αλβανίας ο πλήρης σεβασμός των δικών σας δικαιωμάτων
12:14 - 22/12/2022
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο πρωθυπουργός για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν εκατοντάδες μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Χειμάρρα. Παρών και ο Πύρρος Δήμας ο οποίος και εκείνος εμφανώς συγκινημένος είπε ότι είναι μια ιστορική μέρα, και πως «δεν θα το έχανα με τίποτα θα ερχόμουν από την άλλη άκρη κόσμου». Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους που φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς», μίλησε για μια ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο και τον ελληνισμό απανταχού της γης. «Θυμάμαι ακόμα πολύ ζωντανά την επίσκεψη εδώ σε αυτά τα χώματα του πατέρα μου το 1991. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται την Χειμάρρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης από τη Χειμάρρα: Υποχρέωση της Αλβανίας να σέβεται τα δικαιώματά σας
Στη Χειμάρρα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και επισκέφθηκε το ελληνικό σχολείο Όμηρος. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού είναι η Λειβαδιά και η Δερβιτσάνη. Ο Μητσοτάκης μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε: «Ξεχωριστή στιγμή για μένα και […]
Το άρθρο Μητσοτάκης από τη Χειμάρρα: Υποχρέωση της Αλβανίας να σέβεται τα δικαιώματά σας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτη Χειμάρρα ο Μητσοτάκης: Υποχρέωση της Αλβανίας να σέβεται τα δικαιώματά σας
Στη Χειμάρρα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου επισκέφθηκε το ελληνικό σχολείο Όμηρος. Ο πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής, με ελληνικές σημαίες και συνθήματα. Κοπέλες με παραδοσιακές φορεσιές του έδωσαν λουλούδια και τον ευχαρίστησαν για τη επίσκεψη στο ελληνικό σχολείο. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Υποδοχή Μητσοτάκη στη Χειμάρρα […]
The post Στη Χειμάρρα ο Μητσοτάκης: Υποχρέωση της Αλβανίας να σέβεται τα δικαιώματά σας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΜητσοτάκης από Χειμάρρα: Υποχρέωση της Αλβανίας να σέβεται τα δικαιώματά σας
Θερμή υποδοχή από κατοίκους στον πρωθυπουργό
Διαβάστε το στο news.gr