Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον ΓιώργοΠαράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό»

12:30 - 22/12/2022

Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη Super Κατερίνα. «Δε θα To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον ΓιώργοΠαράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλος ο Πουλόπουλος με τις δηλώσεις Παράσχου: Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό, είναι δυνατόν ρε παιδιά;

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του ηθοποιού που είπε: «Έβλεπα φίλους μου γκέι, που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη»

Διαβάστε το στο

Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον Γιώργο Παράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό»

Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη «Super Κατερίνα». «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εκτός εαυτού ο Πουλόπουλος με δηλώσεις Παράσχου: Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό, είναι δυνατόν ρε παιδιά;

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου.Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου.Με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων: «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου γκέι που μου έδειχναν πώς να σπάει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον Γιώργο Παράσχο: “Είναι δυνατόν ρε παιδιά;”

Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη Super Κατερίνα. «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της