Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον ΓιώργοΠαράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό»
12:30 - 22/12/2022
Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη Super Κατερίνα. «Δε θα
To άρθρο Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον ΓιώργοΠαράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Πουλόπουλος με τις δηλώσεις Παράσχου: Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό, είναι δυνατόν ρε παιδιά;
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του ηθοποιού που είπε: «Έβλεπα φίλους μου γκέι, που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη»
Διαβάστε το στο Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον Γιώργο Παράσχο – «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό»
Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη «Super Κατερίνα». «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕκτός εαυτού ο Πουλόπουλος με δηλώσεις Παράσχου: Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό, είναι δυνατόν ρε παιδιά;
Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου.Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου.Με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων: «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου γκέι που μου έδειχναν πώς να σπάει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλος με τον Γιώργο Παράσχο: “Είναι δυνατόν ρε παιδιά;”
Την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου προκάλεσε μια δήλωση του Γιώργου Παράσχου στη Super Κατερίνα. «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον […]
Διαβάστε το στο dete.gr