Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η εξομολόγηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή συγκίνησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
11:44 - 23/12/2022
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη μητέρα της που έχασε όσο βρισκόταν ακόμα στην εφηβεία. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που ήταν αναγκαίο να κάνει μετά από αυτή την απώλεια και την οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα. Όπως εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της έρχεται σπάνια στον ύπνο της και μοιάζει σαν να […]
The post Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η εξομολόγηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή συγκίνησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία και ξεκίνησα ψυχανάλυση»
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε στο «Happy Day» και μίλησε για τον «Σασμό», τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα...
Διαβάστε το στο ZouglaΧριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία και ξεκίνησα ψυχανάλυση»
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε στο «Happy Day» και μίλησε για τον «Σασμό», τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha έχασε τη μητέρα της όταν βρισκόταν στην εφηβεία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη ψυχανάλυση. «Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr