Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της – «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

12:44 - 23/12/2022

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» είναι αφιερωμένη σήμερα στην μεγάλη λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Η To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της – «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, περιμένω το εγγονάκι μου» πρόσθεσε η τραγουδίστρια - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο

Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή – «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν αφιερωμένη σήμερα στην μεγάλη λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει για την προσωπική ζωή της – «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν αφιερωμένη σήμερα στην μεγάλη λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την τεράστια καριέρα της, τους σταθμούς της ζωής της, τους έρωτες, αλλά και για την προσωπική ζωή της. «Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άντζελα Δημητρίου: «Περιμένω το εγγονάκι μου – Είμαι μόνη 6 χρόνια, δεν θέλω κανέναν»

Η μοναδική Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Παρασκευή και το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εξομολογήθηκε για πολλά στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους. Η μοναδική Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Παρασκευή και το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εξομολογήθηκε για πολλά στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους. «Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

Άντζελα Δημητρίου: «Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, περιμένω το εγγονάκι μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της