Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογείται: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά»
16:00 - 23/12/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην […]
The post Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογείται: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα θυμωμένο παιδί, μάλωνα για άλλους που έβλεπα ότι δεν τολμούσαν»
«Τώρα πια, ξέρω ότι είναι εντελώς λάθος και καθόλου σημαντικό» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην πορεία της στα χρόνια, τόνισε ότι το σημαντικότερο αγαθό που απέκτησε είναι η αυτοκυριαρχία.Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην πορεία της στα χρόνια, τόνισε ότι το σημαντικότερο αγαθό που απέκτησε είναι η αυτοκυριαρχία.«Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο αγαθό, το να μην μπαίνεις στην τρέλα του άλλου ή στον θυμό του. Είναι για μένα πάρα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: “Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά”
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 23/12 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μία όμορφη κουβέντα με την παρουσιάστρια του Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκες στην καριέρα της αλλά στο πως ήταν σαν παιδί. Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο αγαθό, το να μην μπαίνεις στην τρέλα […]
Διαβάστε το στο dete.gr