Σπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες»
13:04 - 24/12/2022
Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε, μεταξύ […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες»
Στην αντιμετώπιση που είχε από κάποιους που τον χαρακτήριζαν ως trash και κιτς απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω της εφημερίδας Espresso μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα.Στην αντιμετώπιση που είχε από κάποιους που τον χαρακτήριζαν ως trash και κιτς απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω της εφημερίδας Espresso μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα.«Επειδή ξεκίνησα από πολύ ποιοτικό θέατρο και μετά μπήκα σε παραστάσεις πολύ μεγάλων σκηνοθετών, όπως του Γιώργου Μιχαηλίδη, εγώ ήμουν μέσα σε αυτούς που θα λέγαμε σήμερα πως είναι η αφρόκρεμα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς»
Για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και την αντιμετώπιση που είχε μέσα στα χρόνια, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. «Επειδή ξεκίνησα από πολύ ποιοτικό θέατρο και μετά μπήκα σε παραστάσεις πολύ μεγάλων σκηνοθετών, όπως του Γιώργου Μιχαηλίδη, εγώ ήμουν μέσα σε αυτούς που θα […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr