Ο Ολυμπιακός δεν... παίζει μόνος του για Μαζουακού

17:16 - 24/12/2022

Ο Ολυμπιακός δεν... παίζει μόνος του για Μαζουακού 24/12/2022 Την περίπτωση απόκτησης του Αρτούρ Μαζουακού κοιτάζουν και η Σπέτσια και  Χαλ, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα. Η ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Νικολάου, είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Γουέστ Χαμ προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του στη Μπεσίκτας και να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Ιταλία ως δανεικός. Πριν λίγες ώρες ξένα μέσα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αρτούρ Μαζουακού για την επιστροφή του στον ελληνικό σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός, Σπέτσια και Χαλ για Μαζουακού

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού. Η Sabah Spor αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον άλλοτε ποδοσφαιριστη του, Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Μπεσίκτας από τη Γουέστ Χαμ. Για τον Κονγκολέζο μπακ ενδιαφέρονται και οι Χαλ και Σπέτσια, με τους Άγγλους να φέρονται να έχουν ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός, Σπέτσια και Χαλ για Μαζουακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μία τέτοια καρδιά γίνεται θρόνος του Θεού

Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο απ’ την καθαρή καρδιά, γιατί μία τέτοια καρδιά γίνεται θρόνος του Θεού. Και τί είναι ενδοξότερο από το θρόνο του Θεού; Ασφαλώς τίποτε. Το άρθρο Μία τέτοια καρδιά γίνεται θρόνος του Θεού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»