Γαλλία: Νεκρός βρέθηκε στη Μασσαλία 22χρονος ποδοσφαιριστής

23:52 - 24/12/2022

Η Ομπάνι, ομάδα της γαλλικής Γ΄ Εθνικής (3ος όμιλος), θρηνεί τον θάνατο του 22χρονου επιθετικού της Αντέλ Σαντάνα Μεντί, ο οποίος πυροβολήθηκε τη νύχτα μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου στο 14ο διαμέρισμα της Μασσαλίας, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος. Ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε περάσει από το προπονητικό κέντρο της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, πριν κατευθυνθεί στην Αγγλία και στη συνέχεια στις Κοτ Μπλε Μαρινιάν και καταλήξει στην Ομπάνι το περασμένο καλοκαίρι. «Θα αφήσει ένα μεγάλο κενό και θα παραμείνει για πάντα ένας από εμάς. Όλες μας οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια πάνε στην οικογένειά του», ανέφερε στη δήλωσή της η Ομπάνι στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση από το χώρο του ποδοσφαίρου και του ιταλικού πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Σινισα Μιχαΐλοβιτς, ήρθαν τα… άσχημα νέα και για τον 49χρονο παλαίμαχο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Ο’Νίλ. To άρθρο Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γαλλία: Νεκρός από πυροβολισμούς 22χρονος ποδοσφαιριστής της τέταρτης κατηγορίας

Ο Σαντανά Μεντί, παίκτης της Ομπάν στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς σε διαμάχη συμμοριών.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Φαμπιάν Ο’Νίλ: Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση από το χώρο του ποδοσφαίρου και του ιταλικού πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Σινισα Μιχαΐλοβιτς, ήρθαν τα… άσχημα νέα και για τον 49χρονο παλαίμαχο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Ο’Νίλ. Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ βρισκόταν στην εντατική σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο τις τελευταίες τρεις ημέρες με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα […] Το άρθρο Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα