#Αντέλ

Γλυφάδα: Αυτός είναι ο Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο

tilegrafimanews.gr
Άγριο καβγά με την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, για την οποία εργαζόταν επί 36 χρόνια, είχε ο Αιγύπτιος πριν αρχίσει να πυροβολεί στα γραφεία στη Γλυφάδα, σκοτώνοντας τρία άτομα, πριν αυτοκτονήσει. Ο 76χρονος Αιγύπτιος, με το όνομα Αριστείδης Αντέλ Ελ Μπουράυ ή Άρης, όπως ήταν γνωστός, εργαζόταν επί δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο. Ο Αιγύπτιος μακελάρης ήταν επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες Ο 76χρονος μακελάρης εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους. Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και
19:46 12/02/2024

Αλλαγή προπονητή εν μέσω Κυπέλλου Εθνών για την Τανζανία του Σαμάτα!

thessports.gr
Δεν έφτανε στην Τανζανία η βαριά ήττα από το Μαρόκο στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, έμεινε και χωρίς προπονητή! Βλέπετε, στον Αντέλ Αμρούς επιβλήθηκε αποκλεισμός οκτώ αγώνων λόγω σχολίων που έκανε κατά των Μαροκινών. Ο Αλγερινός τεχνικός άφησε αιχμές για την επιρροή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαρόκου στην CAF, λέγοντας ότι «είχαμε ζητήσει να […]
23:53 19/01/2024

Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε η φήμη του γάμου της με τον Ριτς Πολ: «Εγώ παντρεύτηκα»

Gazzetta
Η βραβευμένη τραγουδίστρια ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Σάιμον Κόνεκι (Simon Konecki). Ο γάμος τους διήρκεσε από το 2018 έως το 2021 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Άντζελο.
23:00 20/11/2023

Η Αντέλ επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Ριτς Πολ

tlife.gr
Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της, Ριτς Πολ. Φαίνεται ότι To άρθρο Η Αντέλ επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Ριτς Πολ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 20/11/2023

Παντρεύτηκαν η Αντέλ και ο Ριτς Πολ

okmag.gr
Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ. Οι φήμες ότι έχουν παντρευτεί ήταν έντονες εδώ και καιρό. Πρόσφατα μάλιστα φούντωσαν όταν η Αντέλ να αποκάλεσε τον αποκαλεί τον ατζέντη «σύζυγό» της. Adele drops more hints about being married, calling herself a "wife" and referring to Rich Paul as her "partner" […] The post Παντρεύτηκαν η Αντέλ και ο Ριτς Πολ appeared first on OK! Magazine.
14:58 20/11/2023

Λωρίδα της Γάζας: 2.360 παιδιά νεκρά από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ ανακοίνωσε η UNISEF

militaire.gr
Το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία (UNICEF) ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι 2.360 παιδιά σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, τον παλαιστινιακό θύλακα ο οποίος βομβαρδίζεται ακατάπαυστα από τον ισραηλινό στρατό από την 7η Οκτωβρίου, σε αντίποινα για την επίθεση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας. Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τα παιδιά πρόσθεσε πως άλλα 5.364 παιδιά τραυματίστηκαν, επικαλούμενη πληροφορίες της, χωρίς να κατονομάσει πηγές. Η Γιούνισεφ έκανε λόγο για «αδυσώπητες επιθέσεις» του ισραηλινού στρατού. Μετά την αιφνιδιαστική, άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, που είχε απολογισμό πάνω από 1.400 νεκρούς, σύμφωνα με τ
09:00 25/10/2023

Μαρία Καβογιάννη – Βίκυ Σταυροπούλου: Φίλες για πάντα – Η τρυφερή φωτογραφία από το Μπέργκαμο

instyle.gr
Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου συνδέονται με φιλία πολλών ετών. Οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ χρόνο μαζί, καθώς με τις κόρες τους, Δανάη Μπάρκα και Αντέλλα Δριτσώνα.  Οι τέσσερις γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και πλέον δεν νιώθουν απλά φίλες, αλλά οικογένεια. Η Δανάη Μπάρκα το είχε επιβεβαιώσει αυτό σε παλαιότερη ανάρτησή […] The post Μαρία Καβογιάννη – Βίκυ Σταυροπούλου: Φίλες για πάντα – Η τρυφερή φωτογραφία από το Μπέργκαμο appeared first on InStyle.
20:46 18/09/2023

Η Αντέλ κατέρρευσε στα παρασκήνια της συναυλίας της στο Las Vegas

okmag.gr
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Αντέλ για τη συναυλία της που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Las Vegas. Η τραγουδίστρια κατέρρευσε στα παρασκήνια, έπειτα από μία κρίση ισχιαλγίας που έπαθε. «Θα καθίσω και θα ξεκουράσω την ισχιαλγία μου», είπε η 35χρονη τραγουδίστρια για τον χρόνιο πόνο στην πλάτη της κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας το […] The post Η Αντέλ κατέρρευσε στα παρασκήνια της συναυλίας της στο Las Vegas appeared first on OK! Magazine.
20:58 27/08/2023

Αντέλ: Το πρόβλημα που της δημιούργησαν οι στενοί κορσέδες που φορά

okmag.gr
Η Αντέλ εξομολογήθηκε ότι τα σόου της στο Βέγκας της προκάλεσαν μια δυσάρεστη μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος. Η 35χρονη τραγουδίστρια ίδρωνε συνεχώς κάτω από τους στενούς κορσέδες που φορούσε και ο ιδρώτας έμενε στο δέρμα προκαλώντας της φαγούρα. «Προφανώς όταν κάνω τα σόου μου φοράω κορσέ για να τα συγκρατώ όλα και να μου ταιριάζουν. […] The post Αντέλ: Το πρόβλημα που της δημιούργησαν οι στενοί κορσέδες που φορά appeared first on OK! Magazine.
16:58 20/06/2023

Νίκος Κοκλώνης: Το Paco Rabanne φουλάρι που επέλεξε για το 13ο live του J2US

okmag.gr
Ακόμη ένα Σάββατο βράδυ έφτασε και το J2US επέστρεψε με το 13ο live, το οποίο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε εντυπωσιακή έναρξη τραγουδώντας έναν συνδυασμό Αντέλ με τσιφτετέλι, δίνοντας το έναυσμα για το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής του σόου και ceo της BarkingWell Media, εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US […] The post Νίκος Κοκλώνης: Το Paco Rabanne φουλάρι που επέλεξε για το 13ο live του J2US appeared first on OK! Magazine.
22:58 03/06/2023

J2US: O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε Αντέλ σε συνδυασμό με τσιφτετέλι και το κέφι ξεκίνησε νωρίς

okmag.gr
To 13o live του J2US ξεκίνησε και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε φαντασμαγορική είσοδο, με μία ξεχωριστή ερμηνεία, όπως και κάθε Σάββατο βράδυ. Ο Νίκος Κοκλώνης συνάντησε την Αντέλ και ένας συνδυασμός μπαλάντας και τσιφτετελιού έδωσαν μια διαφορετική νότα στην έναρξη του σόου. «Το J2US δεν μπορεί να ξεκινήσει μπαλάντα: “Βάλε νταχντιρντί”», είπε ο παρουσιαστής και […] The post J2US: O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε Αντέλ σε συνδυασμό με τσιφτετέλι και το κέφι ξεκίνησε νωρίς appeared first on OK! Magazine.
21:58 03/06/2023

Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ

okmag.gr
Η Αντέλ βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον σύντροφό της Ριτς Πολ και την ηθοποιό Νία Λονγκ στον 3ο αγώνα των Playoffs του NBA μεταξύ των Los Angeles Lakers και The Golden State Warriors στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 6 Μαΐου. Το glam στυλ της Αντέλ Από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με […] The post Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ appeared first on OK! Magazine.
12:46 08/05/2023

Κοροκοζίδη-Λαζάρεβιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” στο 15αρι της Σερβίας

tromaktiko.gr
Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Έλενα Κοροκοζίδη, πραγματοποιώντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο κυρίως ταμπλό αυτή την εβδομάδα. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ζευγάρωσε τις νίκες της σήμερα κόντρα στην Αντέλα Λαζάρεβιτς με 6-4, 7-5, μετά από δύο ώρες και 15 λεπτά αγώνα, και […] The post Κοροκοζίδη-Λαζάρεβιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” στο 15αρι της Σερβίας appeared first on Tromaktiko.gr.
19:32 04/05/2023

Ήταν «μαύρη» η Κλεοπάτρα; Η ιστορική αλήθεια για μια «λάθος συζήτηση»

Newsbeast.gr
Η κληρονομιά της Κλεοπάτρας, της βασίλισσας της Αιγύπτου, είναι μνημειώδης, όμως συχνά επισκιάζεται από συζητήσεις σχετικά με την ταυτότητά της. Ποικιλοτρόπως έχει υποστηριχτεί πως ήταν Μακεδόνισσα, Ελληνίδα, Αιγύπτια ή Αφρικανή. Οι συζητήσεις αναζωπυρώθηκαν από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Queen Cleopatra», στο οποίο τη θρυλική βασίλισσα υποδύεται η μαύρη ηθοποιός Αντέλ Τζέιμς. Η επιλογή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από μια μερίδα του κοινού που έκανε λόγο για «ιστορικές ανακρίβειες». Ένας από τους κορυφαίους αρχαιολόγους της Αιγύπτου, ο Ζαχί Χαουάς, πήρε θέση στη δημόσια αντιπαράθεση, υπογραμμίζοντας πως η Κλεοπάτρα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 69 π.Χ, μέλος της δ
13:58 25/04/2023

Ποια είναι η Αντέλ Τζέιμς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σαν μαύρη Κλεοπάτρα

in.gr
Μια μήνυση κατά του Netflix και άπειροι ισχυρισμοί στα σόσιαλ μίντια για παραποίηση της ιστορίας έχουν ξεσηκώσει μια άνευ λόγου συζήτηση φέρνοντας στο φως τη Βρετανίδα ηθοποιό Αντέλ Τζέιμς.
18:08 21/04/2023

H «Ζωή» της Μαρία Καβογιάννη είναι η κόρη της Αντέλα (photos)

NewsBomb
Μπέτυ Λιβανού, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Καραμίχος, Τόνια Σωτηροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τσανακλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Χρήστος Βασιλόπουλος είναι μερικοί…Περισσότερα...
22:52 28/03/2023

Η ζωή με την κόρη της Αντέλα και η «Ζωή» της Μαρία Καβογιάννη μετά τον Maestro

queen.gr
Μπέτυ Λιβανού, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κατερίνα Χέλμη, Γιώργος Καραμίχος, Τόνια Σωτηροπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τσανακλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Χρήστος Βασιλόπουλος είναι μερικοί μόνο από τους guests που θα βρεθούν δίπλα στην Μαρία Καβογιάννη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «Ζωή».  Περισσότερα...
21:46 28/03/2023

Αντέλ: Το viral βίντεο με τους νεόνυμφους στη συναυλία της

okmag.gr
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν νεόνυμφοι για να γιορτάσουν τις πρώτες ώρες τους ως σύζυγοι. Ντυμένοι ακόμα με το νυφικό και το γαμπριάκο κοστούμι ένα ζευγάρι πήγε στην συναυλία της αγαπημένης τους Αντέλ στο Λας Βέγκας. Η Αντέλ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού της περπάτησε ανάμεσα στο κοινό και παρατήρησε έκπληκτη τους νεόνυμφους. Εκείνοι της είπαν […] The post Αντέλ: Το viral βίντεο με τους νεόνυμφους στη συναυλία της appeared first on OK! Magazine.
12:06 06/03/2023

Αντέλ: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Ριτς Πολ – Πότε θα γίνει ο γάμος

tlife.gr
Όλα δείχνουν πως η Adele έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, To άρθρο Αντέλ: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Ριτς Πολ – Πότε θα γίνει ο γάμος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 27/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load